Zavřít reklamu

Ohledně levnějšího plastového iPhone zatím neexistuje nic než jen spekulace. Spekuluje se o jeho ceně, o jeho velikosti, materiálech ze kterých bude vyroben a samozřejmě také o tom, zda levnější plastový iPhone vůbec bude. Nyní se na čínském fóru a následně také na Twitteru objevila fotografie, na které se údajně máme možnost dívat na tlačítka Power Button a tlačítka pro ovládání hlasitosti, které patří již zmíněné levnější verzi mobilního telefonu iPhone.

Levnější varianta iPhone by měla být telefonem, který bude Apple nabízet vedle iPhone 5S. Hlavním důvodem k jejímu příchodu je fakt, že iPhone 5 je i v současné době velmi náročný na výrobu a tak Apple musí nabídnout zákazníkům vedle vlajkové lodi v podobě iPhone 5s, také levnější variantu telefonu. Podle odborníků v IDC je problém v tom, že trh s high-end telefony je již nasycený a uživatelé kteří se teprve chystají vstoupit na trh se smartphony a pořídit si první telefon nebo vyměnit svůj normální telefon za další normální telefon, tedy za telefon bez operačního systému Android, Windows Phone, iOS nebo BlackBerry, potřebují mít možnost zakoupit si tento telefon od Applu, stejně jako jim to nabízí Samsung.

Jen v tom případě mohou akcie Applu nadále růst a nabírat na své hodnotě, které od září loňského roku klesly o více než 300$ z loňských 700 na současných 400 dolarů za akcii. Více informací o tom, proč apple skutečně potřebuje představit levnější variantu iPhone se dozvíte v článku: Apple ztrácí postavení na Evropském trhu, řešením je levnější iPhone.

plastic-iphone-volume-buttons

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.