Zavřít reklamu

Tak ako niekoľkokrát v minulosti, aj tento rok sa The Walt Disney Company rozhodne vymenovať niekoľko najvýznamnejších spolupracovníkov na Disney Legendy. 26-ročná tradícia by sa mala tento rok udiať v sobotu 10. augusta/srpna na konferencii D23 Expo. CEO spoločnosti Bob Iger vraví, že tieto miesta sú rezervované pre neobyčajných vizionárov a umelcov, ktorí priložili ruku k dielu a pomohli posunúť limity inovácie a kreativity tak ďaleko, aby sa z Disney stala výnimočná spoločnosť.

Tento rok sa spoločnosť rozhodne vymenovať ôsmych spolupracovníkov, medzi ktorými tento rok nájdeme niekoľkých výnimočných spolupracovníkov spoločnosti Disney, medzi ktorých patrí napríklad Tony Baxter, John Goodman, ale aj legendárny technologický vizionár Steve Jobs. Aj keď Steve už nezažije onen moment, kedy ho vymenujú v legendu, tento post si nepochybne zaslúžil. Disney vo svojom článku píše:

„Steve Jobs zmenil svet spotrebnej elektroniky ako zakladateľ Applu, a bol známy po celom svete kvôli svojmu vizionárskemu postoju a sklonu k inovácii. Bol raným investorom a výkonným riaditeľom Pixaru, a za noc sa stal najväčším akcionárom Walt Disney Company, keď Walt Disney odkúpil štúdio Pixar v roku 2006. Ešte v tom roku sa stal členom správnej rady Disney a ostal cenným poradcom spoločnosti, až kým nezomrel v roku 2011.“

legends

*Zdroj: D23.com

Dnes nejčtenější

.