Zavřít reklamu

Recenzie produktov nie sú iba o reproduktoroch, dokovacích staniciach a slúchadlách, ale z času na čas sa stretneme aj s užitočnými, ba až nevyhnutnými doplnkami. Dnes je tu práve jeden z nich a tým produktom je nabíjačka CHiPH03 od francúzskej spoločnosti T’nB. NA čo sa tentoraz môžeme tešiť? V prvom rade treba upozorniť na skutočnosť, že sa jedná o nabíjačku pre prenosné zariadenia, a medzi tieto je možné zaradiť nielen všetky produkty iPod a produkty so systémom iOS, ale aj mnohé ďalšie zariadenia, medzi ktoré patrí napríklad GPS.

Hneď na úvod nás môže zaujať dizajn. Dizajn tejto škatuľky je celkom podobný tomu, s ktorým sme sa mohli stretnúť u nabíjačiek k starším modelom telefónu iPhone, respektíve so staršou generáciou AirPort Express. Napriek tomu sa však nabíjačka odlišuje a tak na jej tele uvidíme modré LED svetlá, ktoré predovšetkým poukazujú na aktivitu nabíjačky. Samotná nabíjačka má na svojej zadnej strane port USB, do ktorého je možné pripojiť všetky možné druhy zariadení a nechať ich tak nabíjať v prípade, že je to potrebné.

image_66796_58_v1

Okrem toho však vo vnútri tejto nabíjačky nájdeme aj dodatočnú batériu, ktorá je veľmi užitočná na cestách. Nemôžeme síce rozprávať o veľkej kapacite tejto batérie, no bohate postačí na to, aby nabila váš iPhone na viac ako 60%. Aj ona má svoju životnosť a podľa oficiálnej špecifikácie by sme sa mali dočkať životnosti približne 1000 nabíjacích cyklov. Samotná nabíjačka je tak veľmi užitočná v teréne alebo v prípade, že má váš iPhone problémy s častým vybíjaním batérie.

image_66796_85_v1

Dnes nejčtenější

.