Zavřít reklamu

Aj tentoraz sa predpovede ohľadom vydania beta verzie operačného systému iOS 7 vyplnili a Apple po dvoch týždňoch vydal tretiu beta verziu svojho budúceho mobilného operačného systému. Nová beta je od dnešného dňa dostupná pre všetkých vývojárov a pre všetky podporované zariadenia, medzi ktoré už nepatrí iba iPhone a iPod touch, ale aj tablety iPad a iPad mini. Podporu pre iPad a iPad mini sa Apple rozhodol priniesť v druhej beta verzii systému iOS 7, ktorú vydal pred dvomi týždňami.

Pretože presnejšie informácie o tomto systéme nie sú zatiaľ známe, podľa oficiálneho popisu by mala beta 3 priniesť hlavne opravu bugov a rôzne ďalšie vylepšenia. Očakáva sa, že jedným z týchto vylepšení bude aj zlepšenie optimalizácie systému pre iPhone 4. Samotná aktualizácia je v tejto chvíli dostupná iba prostredníctvom iOS Software Update, čoskoro by sa ale mala objaviť aj na vývojárskom portáli. Medzi novinkami, ktoré priniesla iOS 7 beta 2, je možné nájsť predovšetkým podporu pre iPad a aplikácie Diktafón a Nike+.

Aby Apple zvýšil rýchlosť iOS 7 na iPhone 4, nová aktualizácia odstraňuje podporu niekoľkých grafických prkov na iPhone 4. Medzi tieto efekty patrí Parallax efekt, dynamické pozadia, rozmazanie predchádzajúcich obrazoviek a animácie v aplikácií Počasie.

iOS 7 Beta odkazy na stažení

 

IMG_5317
IMG_5319

Dnes nejčtenější

.