Zavřít reklamu

Apple má zrejme svoj budúci plnohodnotný telefón pripravený a spolu s blížiacim sa septembrom / zářím spúšťa masovú produkciu svojich telefónov. Pár dní po tom, ako americký server obdržal kvalitné fotografie raného prototypu iPhone 5S, sa na čínskych fórach objavila fotografia jedného z mimoriadne dôležitých komponentov. Zatiaľ čo doteraz sme mohli vidieť jedine zadné telo a interné komponenty telefónu iPhone 5S, dnes máme k dispozícii fotografiu predného panelu siedmej generácie telefónu iPhone.

Podľa tohto komponentu je zrejmé, že vnútri zariadenia skutočne dôjde k určitým zmenám, čomu nasvedčuje aj odlišný flex kábel, spájajúci displej so základnou doskou zariadenia. Ako môžete vidieť na fotografii nižšie, nový flex kábel je takmer dvojnásobne dlhší a ukazuje odlišné rozloženie konektorov. Rozmery samotného zariadenia ostávajú zachované, a teda sa aj v prípade budúceho iPhone stretneme s 4-palcovým Retina displejom s rozlíšením 1136 x 640 pixelov. Prednému krytu absentuje tlačítko Home Button a preto je otázne, či budúca generácia telefónu iPhone skutočne ponúkne snímač odtlačkov prstov.

Doterajšie tvrdenia a rumory tvrdia, že by sa tak malo stať a pojem „S“ v názve ďalšieho iPhone bude symbolizovať slovíčko „Sensor“. Pre zaujímavosť, „S“ v názve iPhone 3GS predstavovalo Speed, čiže rýchlosť, a v prípade iPhone 4S si vyslúžil od užívateľskej komunity význam „Siri“ alebo „Steve“. Nový model telefónu iPhone by sa mal dostať do predaja pravdepodobne na jeseň spolu so systémom iOS 7, ale vzhľadom k tomu, že nová fotografia pochádza z výrobnej linky, je možné, že tento prístroj bude predstavený už v priebehu leta, pravdepodobne ale na jeho konci.

iphone-5s-production
iphone-5s-display
*Zdroj: GforGames.com; FanaticFone.com

Dnes nejčtenější

.