Zavřít reklamu

Drtivá většina lidí utíká na Karibská ostrov Belize až poté, co na kterémkoli jiném konci světa spáchá nějaký zločin. Zakladatel antivirového software John McAfee na to však šel zcela jinak. Na Belize žil dlouhé roky a následně byl obviněn z vraždy svého souseda právě na tomto ostrově. Jak to má McAfee s policií a vyšetřováním vraždy nás však nyní nemusí trápit, daleko zajímavější je nové video, které vyslal na internet. V něm se dozvíte jak složité je odinstalovat jeho antivir z počítače s Windows nebo OS X.

Nutno podotknout, že softwarová společnost americkému milionáři již více než patnáct let nepatří a tak si nyní utahuje z toho, do jakého stavu dostali „jeho dítě“ noví majitelé. Celý problém okolo McAfee nastal v roce 2011, kdy se společnost stala majetkem korporace Intel. Zpočátku velmi zajímavá vize, díky které by bylo možné integrovat antivir mnohem hlouběji do samotného počítače a kontrolovat vše již na samém počátku se změnila doslova v peklo v momentě, kdy se majitel počítače pokusí antivirus odinstalovat. Podívejte se sami na to, jak je podle zakladatele společnosti McAfee v současné době složité antivir z počítače odinstalovat.

Celé video začíná informací z Johnových úst:„Ahoj, jsem John McAfee, zakladatel McAfee antivirusu. I když nemám co do činění s touto firmou již zhruba 15 let, stále dostávám hromady mailů s otázkou, jak odinstalovat tenhle software… Nemám tušení!“ Pokud si chcete vyzkoušet zcela zdarma antivir na OS X, který je možné bez problémů odinstalovat, pak vyzkoušejte řešení od společnosti Eset přímo zde.

Dnes nejčtenější

.