Zavřít reklamu

Server Macrumors získal nové fotografie iPhone 5S, které ukazují v podstatě kompletní přístroj bez displeje a předního panelu. Jak se zdá, obsahuje iPhone 5S stejné součástky, které se již objevily v únicích během letošního roku a je zřejmé, že rozdíl mezi iPhone 5S a iPhone 5 bude velmi podobný tomu, jaký Apple předvedl u iPhone 4 a iPhone 4S. Bohužel redakce serveru neměla možnost si telefon fyzicky prohlédnout a k dispozici má pouze fotografie, i z těch však lze mnoho vyčíst a tak se pojďme podívat na novinky, které iPhone 5s nabízí oproti staršímu, tedy dnes ještě aktuálnímu iPhone 5.

  • Hlavní čip na základní desce není označen jako Ax, což bývá u iPhone zvykem a například Apple iPhone 5 nese na svém čipu označení Apple A6.
  • Datum na čipu je 1243, což znamená, že čip pro iPhone 5S byl vyroben na konci října loňského orku, konkrétně ve 43 týdnu roku 2012. To je skutečně velmi brzy na to, že se příchod nového iPhone 5S očekává až na podzim letošního roku, tedy téměř rok poté, co Apple vyrobil tento čip. Není tak jasné, zda se jedná o jeden z prvních prototypů, které ještě obsahovali čip Apple A6 nebo zda je v iPhone 5s na obrázcích skutečně nový čip.
  • Baterie nabízí kapacitu 5,92Wh, v porovnání iPhone 5 nabízí baterii s kapacitou 5,45 Wh, což znamená 8% zvýšení kapacity oproti iPhone 5S. Baterie také neobsahuje několik certifikačních log, které jsou u všech baterií v Apple produktech běžné, to znamená, že se jedná o skutečně jeden z prototypů telefonu.
  • V zadním krytu najdeme vertikální podlouhlý otvor pro LED blesk, který je rozdílný od klasického kulatého otvoru v iPhone 5. Je velmi pravděpodobné, že iPhone 5S tedy skutečně nabídne duální blesk, tak jak naznačují nejrůznější informace od zdrojů.

iphone_5s_interior
iphone_5s_rear

*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.