Zavřít reklamu

CTO společnosti Intel během svého rozhovoru na konferenci Next Big Thing uvedl, že společnost zkoumá nové inteligentní hodinky jako nové zobrazovací zařízení, do kterého by mohla dodávat své procesory. CTO společnosti Intel Justin Rattner dále uvedl, že se společnost vlastně začíná dívat po nových zobrazovacích zařízeních, mezi které samozřejmě patří také nové inteligentní hodinky. „Hodinky jsou zde pokud se chcete podívat na to kolik je hodin, ale pokud mluvíme o SMS, nebylo by hezké, kdyby jste se mohli podívat jen na své zápěstí?,“ uvedl Rattner.

Není příliš překvapující, že se Intel začal zajímat o nové inteligentní hodinky, které pravděpodobně po tabletech a smartphonech budou jedním z největších zájmů tecnhologických společností napříč celého světa. Intel chce být samozřejměu toho a zachytit prnví vlnu výroby inteligentních hodinek, do kterých by společnost mohla dodávat vlastní čipy. Inteligentní hodinky již představili společnosti jako je Sony nebo Geak, ty však spíše než na zápěstí uživatleů skončili v jejich šuplících, jelikož se nejdenalo o až tak inteligentní řešení, jak by se na první pohled mohlo zdát.

V současné době v podstatě všichni čekají na to, až některý z vlekých hráčů jako je Samsung, Google nebo Apple přijdou s vlasntím řešením inteligentních hodinek, které s největší pravděpodobností určí budoucnost celého tohoto odvětví. Pokud jde konkrétně o Apple, zde se podle posledních spekulací očekává představení inteligentních hodinek na konci letošního nebo začátkem příštího roku s 1,5″ AMOLED displejem a připojením přes Bluetooth 4.0.

iWatch2
iWatch3
iWatch0
iWatch

*zdroj: Slashgear.com

Dnes nejčtenější

.