Zavřít reklamu

Analytick DisplaySearch Richard Shim zveřejnil novou prognózu založenou na základě rozhovorů se zdroji z dodavatelských společností Applu. Podle něj Apple v letošním roce představí iPad mini 2. generace, který však nabídne displej s rozlišením 1024×768 pixelů, tedy s rozlišením současné, první generace iPadu mini. Mezi novinky druhé generace iPadu mini bude místo displeje patřit operační systém iOS 7, procesor Apple A6, kvalitnější fotoaparát a štíhlejší tělo, než které nabízí současná generace. Další iPad mini bude dostupný pravděpodobně v září letošního roku.

Apple již také plánuje výrobu třetí generace iPadu mini, která by měla být dostupná v roce 2014, pravděpodobně již na začátku příštího roku. Až třetí generace Apple iPad mini nabídne rozlišením 2048×1536 pixelů, tedy Retina rozlišení. Je zvláštní že společnost DisplaySearch přichází s tímto prohlášením, když právě Retina displej patří mezi nejočekávanější novinky iPadu mini, na druhou stranu však nesmíme zapomenout na to, že ani druhá generace klasického iPadu nepřinesla Retina display, toho jsme se dočkali až u iPadu 3. generace.

Není navíc jasné, jak by Apple mohl ztenčit velikost iPadu mini tak, aby do následující třetí generace mohl vtěsnat retina display, o kterém se již teď tvrdí, že je pro Apple složité, aby jej dokázal do iPadu mini použít. Recenzi iPad mini první generace si můžete přečíst přímo zde.

iPad_Mini_2

Dnes nejčtenější

.