Zavřít reklamu

Známy zahraničný magazín DigiTimes v priebehu dnešného dňa zverejnil novú správu, podľa ktorej je zrejmé, že Apple už oficiálne začína s produkciou lacného variantu telefónu iPhone a druhou generáciou tabletu iPad mini. Kým obe zariadenia doteraz neboli predstavené a objavilo sa k ním len minimálne množstvo únikov, podľa špecifikácií je zrejmé, že lacný iPhone ponúkne hardvér na úrovni iPhone 5 a druhý malý iPad ponúkne predovšetkým Retina displej. Výroba oboch prístrojov by mala podľa portálu začať v priebehu neskorého leta.

Podľa zdrojov, na ktoré sa magazín odvoláva, Apple už dnes požiadal ázijskú spoločnosť Pegatron o to, aby zaobstarala výrobu budúcich iOS zariadení v priebehu augusta / srpna, pričom nie je bližšie isté, koľko kusov by v tomto období malo byť vyrobených. Vzhľadom k dátumu si však myslíme, že sa Apple rozhodne obe zariadenia uviesť na trh už v priebehu onoho mesiaca, čím by sa potvrdilo tvrdenie portálu Macotakara. Práve japonský portál Macotakara patrí k veľmi dobre informovaným zdrojom a jeho tvrdenia sa mnohokrát v minulosti ukázali ako pravdivé.

Lacný iPhone by mal podľa doterajších správ disponovať plastovým telom, ktoré zrejme bude kombinovať prvky dizajnu iPhone 5 a iPhone 3G / 3GS. Očakáva sa, že toto zariadenie bude absentovať niekoľké funkcie, čím by náročnejší používatelia získali dôvod zakúpiť si plnohodnotný model telefónu. Budúci plnohodnotný model telefónu iPhone a 9.7-palcový tablet iPad by sa mal vyrábať vo fabrikách Foxconn Electronics. Podľa serveru DigiTimes by mal Pegatron obdržať prvú várku komponentov pre budúce zariadenia už v júli / červenci, a preto očakávame, že sa na internete objavia ďalšie fotografie nových zariadení.

lowcost-iphone

*Zdroj: DigiTimes

Dnes nejčtenější

.