Zavřít reklamu

Písmenko i na začátku názvů produktů patří k Applu jako Breitling k Bentley a právě toho využila také módní značka iStyle Originals, která vyrábí trička ve stylu produktů Apple. Místo iLife, iWork, iPhone, iPad nebo iPod se tentokrát setkáte s hesly jako je iCandy, iRock, iParty, iDrink nebo například iTweet. Společnosti se podařilo poměrně záhadným způsobem vyhnout jakékoli žalobě ze strany Applu a její oblečení se rychle rozšířilo i mezi celebrity a tak trička iStyle můžete vidět například na Paris Hilton.

iStyle Originals se nesoustředí pouze na módu pro dospělé, ale v nabídce společnosti najdete také hesla jako iCute, iCuddle nebo iBurp, které již patří do kolekce Nanowear, jenž je zaslíbena právě našim dětem. A když už to vyšlo značkám jako je Juicy Coulture s přechodem od módy pro paničky na módu pro jejich čtyřnohé módní doplňky, iStyle Originals to zkusil taky a tak v kolekci Doggiewear najdeme hesla jako iGrr, iPoop nebo iFetch. Ke stylovému oblečení samozřejmě patří také stylové balení a tka své tričko objevíte v krabičce, ve které byste spíš hledali novou verzi svého oblíbeného software než nový kousek do šatníku.

istyle

Pokud tedy chcete vypadat stylově a zároveň patříte mezi fanoušky značky Apple, určitě vyzkoušejte iStyle Originals. Navíc pokud právě přemýšlíte nad koupí nějakého z triček, potěšíme vás. Trička je možné koupit za 19,99$, tedy za zhruba 400Kč a to u všech modelů, tedy jak u triček pro dospělé, tak i u triček pro děti a psi. Trička můžete objednávat přímo na istyleoriginals.com. Pro skutečné fanoušky máme navíc ještě jednu dobrou zprávu, společnost totiž chystá také vlastní módní doplňky, sluchátka, kryty na iPhone, iPad a mnoho dalších doplňků. Veškeré produkty iStyle Originals zakoupíte přímo zde.

Dnes nejčtenější

.