Zavřít reklamu

Popri nečakanom ohlásení najlacnejšieho modelu iPod touch 5. generácie s 16GB pamäťou sa na internete objavili nové fotografie obalov pre piatu generáciu iPadu, ktoré len potvrdzujú, že v tomto roku Apple skutočne predstaví 9.7-palcový tablet s dizajnom iPadu mini. Piata generácia tabletu iPad by mala prísť na trh koncom roka, jej ohlásenie očakávame na konci októbra/října spolu s ohlásením iPadu mini 2. generácie. Nové fotografie pritom porovnávajú uniknutý obal s terajším modelom veľkého iPadu, ktorý nezmenil svoj dizajn od roku 2011.

Fotografie pochádzajú od Vietnamského portálu Tinhte.vn, ktoré už v minulosti na svojom videu ukázalo prototyp tretej generácie iPodu touch, ktorý mal obsahovať fotoaparát uprostred zadného kovového krytu. Touch mal pritom obsahovať fotoaparát, ktorý zachytával fotografie v neznámom rozlíšení. Nový iPad by mal adoptovať tenšie a užšie telo, ktoré bude mať vplyv aj na výslednú váhu zariadenia. Nové zariadenie, ktoré bude ohlásené pravdepodobne koncom tohto roku však nebude len tenšie a užšie, ale dočkáme sa aj mierneho zníženia, čím sa stráca akákoľvek podobnosť s terajším modelom. iPad 5 na svojom zadnom tele pravdepodobne prinesie nový centrálny mikrofón, ktorý sa však objavil už na prototypoch prvého iPadu mini.

Server už v priebehu minulého mesiaca priniesol správu, podľa ktorej by mala budúca generácia iPhone, dnes nazývaná aj ako iPhone 5S, priniesť novší, kvalitnejší fotoaparát iSight, ktorý dokáže zachytávať fotografie s rozlíšením 12-megapixelov a bude mať vplyv na kvalitu nočných fotografií. Uvidíme však, čo je pravda a čo nie. Portál Tinhte.vn však patrí medzi pomerne dobre informované zdroje, ktorý sa postaral aj o únik iPadu 3. generácie s Retina displejom.

ipad5-130530-1

ipad5-130530-2

*Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.