Zavřít reklamu

S naším dvorním designérem Davidem Vybíhalem jsme se rozhodli vytvořit iPhone 5s v jeho nejrealističtější podobě. Nechali jsme tedy naši fantazii na uzdě a rozhodli se přenést informace z uplynulých měsíců ohledně iPhone 5s do nového konceptu, který by měl co nejvěrněji prezentovat iPhone 5S podle toho, jak jej předpověděl analytik Kuo a nejrůznější úniky informací od dodavatelů společnosti Apple.

Co je tedy nového? Proximity senzor a objektiv přední kamery FaceTime jsou integrované do otvoru reproduktoru na čelní straně telefonu tak, aby design přední části skutečně nic nerušilo. Senzor i kamera z iPhone 5 se do reproduktoru rozměrově vejdou. Dále jsme se nechali inspirovat tvrzením analytika Kua, který skutečně vsází na senzor otisků prstů. Ten jsme na základě informací které zveřejnují v poslední době zejména Asijské servery, umístili do Home Button tlačítka. Toto je zřejmě z pohledu ergonomie nejpravděpodobnější umístění senzoru otisků prstů. Jako ukázka využití otisku prsů zde slouží možnost identifikovat se při nákupu na iTunes App Store právě pomocí otisku prstů.

Na první pohled tedy příliš změn v designu iPhone 5s nenabízí, ovšem přesně tyto změny odpovídají nejen informacím které od začátku letošního roku pozorujeme, ale také rozdílu, který Apple ukázal při přechodu z iPhone 4 na iPhone 4s. Tento koncept je tedy podle našeho názoru tou nejreálnější představou nového iPhone 5s. David pro nás již v minulosti vytvořil koncept Apple HDTVApple iWatch.

 

iPhone 5s Render
iPhone 5s Render
iPhone5S

Dnes nejčtenější

.