Zavřít reklamu

Analytik společnosti KGI Ming-Chi Kuo, který již několikrát v minulosti zveřejnil přesné informace týkající se nových produktů společnosti Apple, tento týden nastínil jeho očekávání pro hodinky Apple iWatch, tedy pro inteligentní hodinky od společnosti Apple. Navzdory některým informacím, i těm našim, tvrdí Kuo, že přístroj bude dostupný nejdříve v druhé polovině příštího roku, kdy jej Apple taktéž poprvé odprezentuje veřejnosti. Podle našich informací a také informací některých dalších serverů však mají být iWatch hitem letošního léta, uvidíme tedy, jaká bude nakonec pravda.

Podle Kua je problém v tom, že se Applu zatím nedaří vyladit nejen software, ale ani samotný hardware a společnost nadále zkouší různé možnosti. Podle Kua zkrátka nemá v letošním roce Apple dostatek zaměstnanců pro vývoj iOS pro iWatch, protože plánuje představit velké změny v iOS pro iPhone a iPad. Kromě toho ještě nejsou hardwarové komponenty vhodné pro výrobu hodinek. Sériová výroba Apple iWatch začne s největší pravděpodobností až v druhé polovině roku 2014. Kuo vsází na to, že Apple svůj vývoj inteligentních hodinek opře o předchozí generaci iPodu nano, který se často stal po připojení řemínku právě hodinkami.

Kuo dále vsází na to, že klíčovou vlastností iWatch budou biometrické údaje jejich majitele, díky kterým bude možné sledovat zdravotní stav a vytvořit řadu nových aplikací souvisejících se zdravím a cvičením. Je pravdou, že co se týká minulých předpovědí, Kuo se obvykle neplete, na druhou stranu na Apple iWatch čekáme již skutečně dlouho a je otázkou, zda akcionáři společnosti nebudou zklamáni, když se v letošním roce dočkají jen nových generací již prodávaných a známých produktů. Nejbližší keynote má společnost Apple již za dvacet dní na WWDC.

iWatch3
iWatch2
iWatch

Dnes nejčtenější

.