Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Představujeme vám nový, plně interaktivní lifestylový magazín, vytvořený speciálně pro tablety.  Magazín ADAM je prvním českým lifestylovým magazínem pro muže, který je publikován výhradně pro tablety. Byl vytvořen se záměrem maximálně využít všech možností, které tento druh publikování nabízí. Články i inzerce obsahují videa, audia, aktivní odkazy a další prvky. Začínáme od ADAMa – i proto se tak náš magazín jmenuje.

Cílová skupina
Magazín ADAM je určen pro muže ve věku nad třicet let ze střední a vyšší příjmové skupiny. Čtenář magazínu ADAM už ví, jaké je jeho místo v životě, a proto se kromě kariéry a rodiny rád věnuje i svým koníčkům a snům.

Zaměření magazínu
Chceme, aby byl magazín ADAM zábavným a příjemným čtením pro chvíle volna a odpočinku, jeho zaměření je tedy lifestylové. Obsahuje mj. informace z kultury, vědy, techniky, cestování, historie a sportu, nezapomínáme ani na rozhovory se zajímavými osobnostmi či na ženskou krásu. Ze stejného důvodu v magazínu nenaleznete žádná témata z politiky po roce 1989 ani informace týkající se aktuální ekonomické situace. Hlavním cílem magazínu je zprostředkovat svému čtenáři kontakt s jeho sny, a to jak splněnými, tak těmi, na jejichž splnění teprve čeká. To vše shrnuje podtitul magazínu „Magazín pro muže, kteří nezapomněli snít“.

Obsah nultého čísla
Pilotní neboli nulté vydání magazínu ADAM uvádí Jiří Korn. Pan Korn uvítá čtenáře magazínu již na titulní straně, a to velice originálním způsobem, který zatím nemá v ČR obdoby. Maga- zín nabízí hlavní a alternativní titulní stranu – druhou verzi lze spustit vyznačeným tlačítkem. Kromě rozhovoru s panem Kornem nabízí nulté vydání článek o Ericu Claptonovi, návštěvu řeckého ostrova Karpathos s obsáhlou fotogalerií, příběh letounu Lockheed SR-71 Blackbird a legendárního vozu Land Rover Defender, rozhovor s naší nejpůvabnější beachvolejbalovou dvojicí Maki a Kiki, rady paní Heleny Konarovské ohledně nákupu spodního prádla pro ženy a mnoho dalšího.

ADAM_1-titulka

Revoluční možnosti inzerce
Publikování přímo pro tablety nabízí zcela nové a velice účinné možnosti inzerce. Čtenář se může jedním klikem dostat z inzerátu přímo na e-shop, webovou stránku, facebookový profil, YouTube, prohlédnout si nabízené zboží ve 3D a mnoho dalšího. Interaktivní rekla- ma tak začíná opět bavit. Publikační systém, ve kterém je magazín ADAM připraven, navíc umožňuje analýzu prohlížení jednotlivých stránek a tím inzerentovi poskytuje zpětnou vazbu o účinnosti jeho reklamy.

Termín prvního vydání a distribuce
Nulté číslo magazínu ADAM vyjde v nejbližších dnech, k dispozici bude zdarma ke stažení na App Store a Google Play. Aktivní odkazy na App Store a Google Play naleznete na webových stránkách magazínu ADAM. Dále bude magazín vycházet v měsíčních intervalech.

  • www.adammagazin.cz

Dnes nejčtenější

.