Zavřít reklamu

Známa spoločnosť Zynga, ktorú môžu ľudia poznať najmä vďaka jej sociálnym internetovým hrám ako napríklad FarmVille, sa dnes rozhodla na iTunes App Store vydať pokračovanie jednej zo svojich najobľúbenejších hier na mobilnej platforme. Draw Something 2 je od dnes dostupný na App Store v dvoch verziách, a to v platenej za 2,69€ a zrejme sťahovanejšej verzie Free, ktorá aj napriek tomu, že je dostupná v obchode zadarmo, ponúka veľké množstvo funkcií a možností, ktoré je možné nájsť i vo verzii platenej.

Čo však nepoteší, je skutočnosť, že pokračovanie Draw Something je zatiaľ dostupné len pre iPhone a iPod touch, a teda sa s podporou pre iPad môžeme nateraz rozlúčiť. Druhý diel však zaznamenáva ohromný krok vpred, pokiaľ sa jedná o funkcie hry. Používatelia odteraz môžu sledovať, komentovať a hodnotiť kresby, ktoré sa im páčia najviac, ako aj môžu svoje kresby nechať zdieľať na Facebook či Twitter. Po novom sa Zynga snaží ušetriť hráčom čas a keď sa náhodou ponáhľate, môžete svojim priateľom odoslať kresbu, ktorú ste vytvorili v minulosti a ktorú ste uložili do vašej kolekcie. Nakoniec je medzi sociálnymi funkciami možné nájsť ďalší bonus: odteraz budú môcť hráči medzi sebou chatovať.

draw-1

Pokrok sa dotkol aj kresliaceho prostredia a preto už v novej hre nenájdeme len štetec a gumu, ale po novom sa v hre objavujú tienidlá, pixelové štetce, textúry a tvary. So všetkými týmito tvarmi bude možné v hre nakresliť viac ako 5 500 úplne nových slov, ktoré majú odlišnú hodnotu po ich uhádnutí. Používateľ má už v základe k dispozícii zopár farieb či textúr, pričom ďalšie si bude musieť zakúpiť sám. Farby je odteraz možné zakúpiť individuálne alebo vo forme balíčkov, ktoré stoja isté množstvo mincí alebo hviezd, ktoré si môže používateľ zakúpiť pomocou In-App nákupu. Pokiaľ sa však rozhodnete zakúpiť si tzv. Prémiovú verziu hry, ktorá na App Store stojí 2,69€, získate navyše 1000 nových slov, exkluzívne trblietavé pero, bonus v podobe mincí a hviezd a nakoniec máte sa nadobro zbavíte reklám.

draw-3

Autor tohto článku talent na kreslenie nemá – viď obrázok vpravo.

Dnes nejčtenější

.