Zavřít reklamu

Jednou z vecí, ktoré bezpochyby očakávame aj na tohtoročnej konferencii WWDC, je každoročná hardvérová aktualizácia počítačov spoločnosti Apple. Aj keď v súčasnosti nevieme, či sa Apple vôbec behom konferencie zmieni o budúcnosti Mac Pro, je viac než isté, že sa dočkáme aktualizácie MacBooku Pro a MacBooku Air, pričom aj v priebehu tohto roku by malo dôjsť k významnej zmene v tejto sérii. 

Podľa nových tvrdení by mala výroba nových notebookov započať už v polovici mája / května, pričom tieto nové notebooky by mali disponovať procesormi Haswell. Narozdiel od predchádzajúcich tvrdení však DigiTimes tvrdí, že by sa zmeny v dizajne nemal dočkať ani MacBook Air, ani MacBook Pro, ako v minulosti tvrdil uznávaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorého tvrdenia sa mnohokrát preukázali ako pravdivé. Kuo vo svojej správe zo začiatku roku uviedol, že by mal Apple definitívne opustiť klasické modely MacBooku Pro s DVD mechanikou a mal by sa začať orientovať výhradne na tenkú verziu s Retina displejom, ktorú Apple vo februári celkom nečakane zlacnel.

V tomto prípade sa okrem iného objavila aj správa, že by mal Apple údajne priniesť Retina displej aj na ultratenké MacBooky Air, ktoré by v takomto prípade disponovali rozlíšeniami 2732 x 1536 v prípade 11.6″ verzie a 2880 x 1800 v podaní 13.3-palcovej verzie.

wwdc13-full

*Zdroj: DigiTimes

Dnes nejčtenější

.