Zavřít reklamu

Už je to nejaký čas, čo sa na internete objavili fotografie údajných komponentov pre budúcu plnohodnotnú generáciu telefónu iPhone, iPhone 5S. Kým včera sme mohli vidieť vôbec prvú fotografiu pripravovaného lacnejšieho iPhone, dnes sa na internete objavujú ďalšie dva komponenty údajne pochádzajúce zo siedmeho modelu jablčného telefónu, ktorý by sa mal podľa doterajších špekulácii objaviť na trhu už v priebehu leta, pričom k jeho ohláseniu by malo dôjsť v priebehu konferencie WWDC 2013.

Prvou uniknutou súčiastkou je v tomto prípade predná kamera zariadenia, ktorá je takmer identická s tou, ktorú nájdeme v iPhone 5, vďaka čomu je možné, že predná kamera iPhone 5S bude aj naďalej zachytávať fotografie v rozlíšení 1,2 megapixelu a HD video s rozlíšením 1280 x 720 bodov. Narozdiel od terajšej verzie sa však odlišuje iným tvarom flex káblu ktorý ho spája so základnou doskou, a teda je možné, že sa naozaj jedná o komponent pre ďalší model telefónu.

iphone-camera-2-130419

Popri kamere FaceTime sa však na internete objavil aj ďalší komponent, ktorého funkcia zatiaľ nie je známa. Z časti však môže pripomínať komponenty spájajúce Home Button so základnou doskou a je preto možné, že by sa v tomto prípade mohlo jednať skutočne o snímač odtlačkov prstov, ktorý ohlasujú analytici prakticky už od začiatku tohto roku. Zároveň však je možné, že sa jedná o súčiastku, ktorá nepatrí telefónu iPhone, ale budúcej, piatej generácii tabletu iPad s 9.7-palcovým displejom, ktorá by podľa doterajších leakov a správ mala pripomínať zväčšený iPad mini.

mystery-bit-130419

*Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.