Zavřít reklamu

Aj keď nič nie je úplne isté, na internete sa dnes objavil ďalší ochranný obal pre budúci 9.7-palcový iPad, ktorý len potvrdzuje prvé špekulácie o tom, že sa Apple rozhodne u veľkého tabletu použiť dizajn, ktorý použil u lacnejšieho a čoraz populárnejšieho iPadu mini. Obal pochádzajúci z ďalekého východu nás len utvrdzuje v tom, že sa Apple aj v prípade piatej generácie iPadu rozhodne použiť stereo reproduktory na spodnej strane zariadenia, ktoré použil už u menšieho variantu. Popri novom obale sa však objavili informácie o tom, kedy Apple vlastne svoj tablet predstaví.

Kým doterajšie špekulácie hovorili o neurčitom dátume v apríli, výrobca týchto obalov tvrdí, že sa ohlásenia tabletu dočkáme o dva mesiace neskôr, v utorok 18. júna 2013, pričom by sa mal začať oficiálne predávať už o necelé dva týždne neskôr, 27. júna. Pretože sa konferencia WWDC každoročne koná v júni, získavame zároveň prehľad nielen o tom, kedy Apple začne predávať nový 9.7-palcový iPad, ale zároveň kedy predstaví ďalšie očakávané produkty, ktorými sú aj systémy OS X 10.9 a iOS 7.

Pokiaľ sa jedná o hrúbku zariadenia, tá by mala byť veľmi blízka prvej generácii iPad mini, a teda by mohol byť nový tablet len o niečo hrubší ako bežná ceruzka. Keďže Apple pravidelne vydáva verejnú verziu svojho mobilného systému až po predstavení novej generácie telefónu iPhone, je zrejmé, že aj v tomto prípade sa začne iPad 5. generácie predávať s predinštalovaným iOS 6.1, podobne ako v prípade The new iPad.

ipad-5-1
ipad-5-2
ipad-5-3

*Zdroj: Tactus

Dnes nejčtenější

.