Zavřít reklamu

Už dávnejšie sme vás informovali o tom, že známa sociálna sieť Twitter sa pravdepodobne chystá expandovať aj do oblasti hudby a svojich používateľov poteší oficiálnou službou Twitter Music, ktorá podľa vtedajších tvrdení mala byť dostupná na iTunes App Store už koncom marca. Nestalo sa tak, no dnes sa objavilo na internete tvrdenie, podľa ktorého Twitter Music naozaj existuje a do ponuky digitálneho obchodu by sa mala dostať už v priebehu tohto víkendu, v lepšom prípade dokonca už v priebehu nasledujúcich hodín.

Prvé fámy o tom, že Twitter údajne takúto hudobnú službu pripravuje, sa objavili ihneď po tom, ako spoločnosť oficiálne potvrdila kúpu hudobnej služby We Are Hunted. Podľa početných nemenovaných osôb oboznámených s plánmi spoločností by mala nová aplikácia, ktorá ponesie meno Twitter Music, oficiálne vypustená behom hudobného festivalu Coachella, ktorý začína práve dnes a jeho prvá časť sa končí v nedeľu 14. apríla 2013.

Služba by mala údajne kombinovať prvky SoundCloudu a sociálnej siete Twitter, pričom najväčší prínos by mala znamenať pre neznámych umelcov, ktorí chcú prostredníctvom sociálnych služieb prezentovať svoje výtvory. Hudobnú aplikáciu navyše budú môcť využívať všetci používatelia iOS zariadení bez ohľadu na to, či sú na sociálnej sieti zaregistrovaní, avšak registrácia ponúkne určité výhody. Jednou zo sekcii, ktoré bude možné v aplikácii nájsť, je sekcia Suggested, vďaka ktorej budete môcť objavovať hudbu, ktorá by sa Vám mohla páčiť. V neposlednom rade obsahuje Twitter Music integrovaný SoundCloud, iTunes, VEVO a mnohé ďalšie využívané služby.

O vydaní aplikácie na App Store vás budeme informovať.

hunted_610x457

*Zdroj: Slashgear

Dnes nejčtenější

.