Zavřít reklamu

Aj keď už vieme, že iOS 7, ktorého vzhľad je navrhovaný tímom Sira Jonathana Iva, ponúkne výraznú a pravdepodobne inovatívnu zmenu prostredia, na ktoré sme z mobilných jablčných zariadení zvyknutí, aj naďalej sa na internete objavujú rôzne videá a obrázky, ktoré zachytávajú nápady používateľov a fanúšikov spoločnosti Apple. Už v predošlých mesiacoch sme vám prezentovali niekoľko fanúšikovských konceptov a inak tomu nie je ani teraz, v čase kedy istý F. Bianco na svojom Flickr profile zverejnil niekoľko obrázkov, ktoré majú reprezentovať jeho vizualizáciu nového systému.

Bianco svoj koncept predstavil formou obsiahlej fotogalérie i videom, ktoré zverejnil na YouTube. Dizajnér sa rozhodol predstaviť niekoľko nových funkcii pre iPhone, iPod touch a dokonca aj pre iPad, pričom my vám túto fotogalériu dnes prinášame. Koncept sa navyše inšpiruje aj povestným bielym vzhľadom, ktorý by mal byť súčasťou iOS 7, a ktorého prvky môžeme vidieť už v iTunes 11 a aplikácii Hudba v iOS 6.

Podľa Bianca by sme mohli v budúcej verzii systému ukladať stiahnuté dokumenty do regálu, ktorý by svojim prostredím mohol pripomínať akúsi alternatívu aplikácie Newsstand. Najnovšie by sme mohli sťahovať niekoľko vecí zo Safari naraz, pričom by sme si tieto položky mohli prehliadať v novej sekcii Downloads, akú môžeme poznať už z ostatných prehliadačov na desktope. Spolu s aktualizáciou Safari by boli niekoľké aplikácie obohatené aj o widgety, medzi ktorými by nechýbal ani App Store. Ten by nám umožnil rýchlo a plynulo inštalovať aktualizácie aplikácii stiahnutých z App Store. Nakoniec by sme sa dočkali prítomnosti služby iSafe a Mission Control, ktorý je súčasťou desktopového OS X.

ios7-1

ios7-2

ios7-3

ios7-4

ios7-5

ios7-6

ios7-7

ios7-8

ios7-4s


*Zdroj: 9to5mac; Flickr

Dnes nejčtenější

.