Zavřít reklamu

Wall Street Journal, noviny které četl samotný Steve Jobs nemají ve zvyku vydávat informace, které nemají ověřeny od těch opravdu nejdůvěryhodnějších zdrojů. O to zajímavější je tedy zpráva, která se dnes ve WSJ objevila. Ta tvrdí, že Apple začne vyrábět iPhone 5S ve druhém čtvrtletí letošního roku s tím, že se jej dočkáme v létě. V tom případě si však dovolím poznamenat, že bychom se iPhone 5S dočkali buď v červnu nebo až v září letošního roku, protože během letních prázdnin nebude Apple vydávat nový produkt s výjimkou softwarové aktualizace.

Podle Wall Street Journal nabídne iPhone 5S velmi podobný design jako iPhone 5 a bude vsázet zejména na vyšší výkon procesoru a grafického čipu. Podle WSJ si Apple pohrává s myšlenkou uvést na trh barevné varianty telefonu, podobně jako je tomu u aktuální generace iPodu touch. To však neznamená, že se barevných iPhonů dočkáme již při uvedení iPhone 5S. O výkon se bude starat procesor Apple A6, který je nástupce Apple A6 z iPhone 5. Novinka by měla nabídnout také 13Megapixelový fotoaparát od společnosti Sony.

Wall Street Journal navíc znovu informuje o tom ,že Apple v letošním roce skutečně představí levnější iPhone, který nabídne 4″ displej. Levnější, pravděpodobně plastový iPhone, by měl být dostupný v druhé polovině letošního roku. Většina zdrojů doposud uváděla, že se iPhone ve své levnější verzi dočká většího displeje, který bude zamířen zejména na Asijské země. WSJ však uvádí, že bude nabízet stejný displej jako klasický iPhone 5.

iPhone 6

*Zdroj: Wall Street Journal

Dnes nejčtenější

.