Zavřít reklamu

1. Apríl nie je len dňom žartov, ale je zároveň aj dňom, kedy v roku 1976 oficiálne vznikla spoločnosť Apple Computers Co. Aj to je dôvod, prečo sa Applu dnes chytilo niekoľko spoločností s fiktívnymi produktami, ako aj ďalšími vecami, ktoré majú svojim spôsobom čo dočinenia so známou kalifornskou spoločnosťou. Kým Alza dnes oficiálne spustila predobjednávky iPhone 6 a my sme sa rozhodli opustiť túto platformu v prospech Androidu, na internete sa toho v spojitosti s Applom objavilo omnoho viac, čo konkrétne, môžete vidieť už teraz.

RunKeeper pre iPad

Pokiaľ sa vám zdá obrazovka iPhonu príliš malá na sledovanie vašej športovej aktivity, odteraz na ňu môžete používať váš iPad! Aspoň v paralelnom univerze. Vývojársky tím populárnej aplikácie sa totiž rozhodla upútať svojich fanúšikov verziou pre mohutný, 9.7-palcový jablčný tablet. Ak ste sa teda tešili, že počas behania budete môcť posilňovať, v dnešnej dobe máte zatiaľ smolu.

iPlay

A je to tu! Po neúspechu konzoly Pippin v 90. rokoch prichádza na trh oficiálne druhá herná konzola od Applu, ktorá nesie meno Apple iPlay. IGN exkluzívne ako prvý web na svete priniesol reklamu, v ktorej vás Jony Ive a vývojársky tím iPlay prevedie všetkými dôležitými informáciami. Odteraz už budete môcť hrať všetky diely obľúbených Angry Birds priamo na vašej obrazovke! Nechýba ani Rio či novinka Angry Birds: Fast & Furious.

Apple iWatch

Chceli ste vedieť, či sú informácie o hodinkách iWatch pravdivé? Na vašu otázku dnes získate odpoveď z Ruska! Web totiž získal exkluzívne informácie zo zákulisia, a ako sa zdá, hodinky iWatch naozaj existujú a budú dostupné hneď v niekoľkých veľkostiach. Po zhliadnutí videa zistíte, že projekt iWatch je jednoducho len držiak na ruku, ktorý je kompatibilný jak s vašim starým iPhone, tak aj s iPhone 5, iPad mini a dokonca aj s veľkým, 9.7-palcovým iPadom. Pokiaľ ste tak túžili vžiť sa do role tajného agenta a chceli ste mať na svojej ruke pripevnený najnovší iPad s Retina displejom, teraz máte jedinečnú šancu tak učiniť.

iFixIt

Známy server sa dnes rozhodol prekvapiť fanúšikov ovocnej značky niečím skutočne unikátnym. Kým doteraz to bolo všetko skôr o jablkách, iFixIt sa dnes rozhodol spraviť pitvu ďalšieho produktu nášho sveta. Je ním pomaranč a vy si na stránke spoločnosti môžete sami prečítať, akú šancu na opravu váš pomaranč má.

pomaranc
*Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.