Zavřít reklamu

Tento týden se svět nezajímá o Barcelonu kvůli famózním výkonům Lionela Messiho, ale kvůli tomu aby se dozvěděl, jaké mobilní telefony budou ovládat svět v letošním roce. V Barceloně se tento týden koná veletrh Mobile World Congress, na kterém lze kromě novinek pochytit také nějaké to zajímavé vyjádření ze strany zástupců největších společností na světě. Tentokrát se o zajímavé vyjádření postaral CEO společnosti France Telecom Orange, který se nevyhnul otázkám novinářů, směřujícím na společnost Apple.

„Apple se stává flexibilnější, věnuje větší pozornost ostatním a je trochu méně arogantní než býval,“ uvedl CEO France Telecom Orange Stephane Richard. CEO jednoho z největších operátorů v Evropě své vyjádření uvedl během pondělní večeře s novináři v Barceloně, kde se koná Mobile World Congress (MWC). Na otázku jak by charakterizoval dnešní Apple ve srovnání s tím, který vedl Steve Jobs, odpověděl Richard následovně: „Myslím že jsou pravděpodobně trochu pod tlakem, což je docela pěkné“

Kromě jiného se Richard vyjádřil také k otázce prosazení mobilní platformy Windows Phone na trhu. Podle něj je velmi obtížné aby se Windows Phone prosadil, zatím totiž nemá platforma od Microsoftu žádný wow efekt, díky kterému by zákazníci vyhledávali telefony s operačním systémem Windows Phone.

*Zdroj: allthingsd.com

Dnes nejčtenější

.