Zavřít reklamu

Výrobci obalů a pouzder pro iPhony, iPody a iPady často hazardují a zahajují výrobu dřív, než se nový produkt od společnosti Apple vůbec představí. Samozřejmě je to riziko, protože může novinka vypadat jinak, než výrobce na základě informací z továren a internetových úniků předpokládá, pokud se však vše povede a výsledný produkt je skutečně stejný jako obal, pak je to ohromný business a výrobci dokáží zásobovat obchody po celém světě se stejnou rychlostí jako Apple samotným produktem. Tentokrát svůj obal na iPad 5. generace představila společnosti MiniSuit, která taktéž vychází ze zatím předběžných informací, které unikly na internet.

Výrobci příslušenství mají zpravidla o nějakou tu nezaručenou informaci navíc, oproti médiím a čtenářům. Přece jen často vyrábí obaly jen o pár metrů vzdálené výrobní lince, než na které vzniká samotný produkt. Společnost MiniSuit tak již nyní zveřejnila fotografii obalu pro iPad 5. generace, který by měl být designově inspirovaný úspěšným iPadem mini. Již na samotném obalu je tedy vidět, že je menší než obal na iPad 4. generace a to zejména na šířku. Okolo iPadu 5. generace se totiž spekuluje především o tom, že Apple vynechá boční okraje displeje a po vzoru iPad mini bude nabízet pouze velmi tenký okraj.

Kromě toho co na fotografii obalu vidíme, je iPad 5. generace údajně také výrazně tenčí než současná generace. Po vzoru iPadu mini má také mnohem více zkosené strany. V obalu najdeme kromě klasického otvoru na kameru také další otvor, který patří mikrofonu. Podle spekulací totiž Apple přesunul mikrofon z vrchní části právě do zadní. Samozřejmě se jedná o spekulace ale jak z posledních let víme, v mnoha případech se tyto spekulace ukazují jako pravdivé a tak již nyní můžeme očekávat, že iPad 5. generace bude skutečně vypadat tak, jak jsme si jej nyní popsali.

ipad5case

*Zdroj: minisuit.com, macrumors.com

Dnes nejčtenější

.