Zavřít reklamu

Jen den poté, co Microsoft nabídl svým zákazníkům dočasné řešení problémů se synchronizací iOS 6.1 a jeho služby Exchange a zároveň i oznámil spolupráci s Applem na řešení tohoto problému, vydala i cupertinská společnost prohlášení oznamující práci na řešení tohoto problému. Vyjádření Applu se objevilo na webu jeho podpory.

„Apple tuto chybu identifikoval a oprava bude součástí nejbližšího updatu iOS. Mezitím se můžete vyhnout tomuto problému nereagováním na opakující se události na svém iOS zařízení. Pokud stále narážíte na tyto problémy, doporučujeme vypnout a poté znovu zapnout Exchange kalendář na vašem zařízení a postupovat, podle výše zmíněných kroků.“ Apple k tomuto dále dodává, že opětovná aktivace Exchange by měla být provedena alespoň deset vteřin po její deaktivaci.

Tento bug není jediným problém se kterým se dva týdny starý iOS 6.1 potýká. Kromě tohoto problému s Exchange, který způsobuje nižší výkon zařízení a snižuje výdrž jeho baterie se problémů dočkali i uživatele iPhone 4S, který po updatu trpěl horším výkonem 3G. Tento problém však již byl odstraněn vydáním updatu iOS verze 6.1.1, který je určen pouze pro iPhone 4S. Časový odhad kdy Apple odstraní problém s MS Exchange prozatím neexistuje.

*Zdroj: Mac Rumors

 

Dnes nejčtenější

.