Zavřít reklamu

Agentura jednoho z nejbohatších mužů světa Bloomberg dnes přinesla vlastní prohlášení týkající se hodinek nebo náramku společnosti Apple. Bloomberg své tvrzení opírá o dvojici osob, které jsou velmi blízké Applu a mají informace o plánech společnosti. Zatím co New York Times uvedl v minulém týdnu, že Apple na hodinkách pracuje prozatím ve fázi testování a experimentů, Bloomberg má na věc odlišný pohled. Podle agentury totiž tým Applu který v současné době pracuje právě na hodinkách čítá více než 100 lidí.

„Tým který pracuje na hodinkách společnosti Apple je složený z manažerů, softwarových a hardwarových inženýrů, kteří dříve pracovali na iPhonu a iPadu. Tým má v současné době zhruba 100 designérů a inženýrů, kteří usilovně pracují na náramkových hodinkách Apple. Velikost týmu naznačuje, že Apple je již za fází experimentování,“ uvádí Bloomberg s odvoláním na své zdroje uvnitř Apple Inc.

Zatím co zpráva New York Times dávala tušit že se hodinek letos nedočkáme a pokud ano tak až na konci roku, podle Bloombergu by mohl Apple své hodinky představit již na WWDC 2013 nebo na konci léta, kdy je každoroční konference na které se ukazují nové produkty určené na podzimní a předvánoční trh. Podle Bloombergu e navíc Apple doslova fascinován zařízením Nike Fuelband nebo Jawbone Up, které se stanou velkou inspirací pro hodinky s pracovním názvem iWatch. Hodinky Apple by skutečně mohli využívat sklo Corning Willow Glass o kterém si více přečtete v článku Jaké je sklo Willow Glass které má pokrývat displej hodinek společnosti Apple.

*Zdroj: bloomberg.com

Dnes nejčtenější

.