Zavřít reklamu

Společnost Blackberry začátkem letošního roku změnila skutečně vše co se dalo. Kromě představení dvojice nových telefonů o kterých se více dozvíte zde, změny jména z RIM na Blackberry, se také do čela společnosti dostala známá popová diva Alicia Keys. Pozice skrýtá za názvem kreativní ředitelka je vlastně o tom, že Alicia jako veřejně známá osobnost bude propagovat značku Blackberry v soukromém životě. Samozřejmě se bude podílet také na vývoji nových telefonů, ale nikdo zřejmě od popové krásky neočekává navržení nového operačního systému.

Právě prezentace značky se Alicia Keys nepodařila tak jak si všichni představovali, i když okamžitě vše omluvila tím, že byl její Twitter účet hacknut a zprávy neposílala ona. Na Twitteru se totiž v noci objevila zpráva ve které Alicia prezentovala Drakeůvo nové album. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nebyla zpráva odeslána z iPhone od společnosti Apple. Alicia Keys následně zprávu smazala a uvedla že byl její účet napaden a zprávu neposlala ona. V minulosti se proslavila například jedna z nejvlivnějších a nejbohatších zen na světě Oprah tím, že několik tweetů podporujících Microsoft Surface odeslala z iPadu. Ta však neměla se společností Microsoft žádnou smlouvu.

alicia_keys_twitter

Alicia Keys by tak mohla dopadnout stejně jako například několikanásobný držitel zlatého míče 32 letý Ronaldinho, kterého na tiskové konferenci vyfotili s plechovkou Pepsi. Bohužel měl Ronaldinho v té době platnou smlouvu se společností Coca-Cola, která s ním okamžitě kontrakt rozvázala a musel vrátit několik milionů dolarů za porušení smluvních podmínek.

alicia-keys-blackberry-new-creative-director-03

*Zdroj: appleinsider.com, fotografie: justjared.com

Dnes nejčtenější

.