Zavřít reklamu

Staré problémy sa opravujú, nové sa objavujú. Toto nepísané pravidlo sa týka aj aktualizácie iOS 6.1, ktorá s mnohými opravami priniesla aj ďalšie nové problémy, týkajúce sa znovu výdrže batérie a prehrievania zariadení s najnovším systémom, ale aj niekoľko ďalších problémov, ktoré si v tomto prípade všimli britský Vodafone a americký AOL Corporate, pričom obe spoločnosti vydali varovné správy používateľom a pracovníkom, aby sa pokúsili vyhnúť najnovšej OTA aktualizácii.

Kým na internete je možné nájsť ľudí, ktorí sa sťažujú na slabšiu výdrž batérie u iPhone 5 a prehrievanie pri práci so zariadeniami, Vodafone UK zistil, že iOS 6.1 priniesol nový problém aj do posledného mobilného telefónu z Jobsovej éry, iPhone 4S. Ten má údajne problémy s 3G konektivitou a ako som zistil v priebehu uplynulého víkendu aj ja, k občasným výpadkom 3G signálu dochádza aj v prípade našich operátorov a telefónu iPhone 3GS. Tento problém je však u nás zrejme len ojedinelý a osobne si myslím, že zaň môže aj fakt, že tento prístroj už má svoj vek. Britský operátor vydal nasledujúcu správu:

„Ahojte všetci,

Sme si vedomí problémov s výpadkami 3G pripojenia, ktoré sa vyskytujú na telefónoch Apple iPhone 4S aktualizovaných na iOS 6.1. Niektorí naši zákazníci môžu občas pocítiť problémy s pripojením sa k sieti, volaním, prijímaním hovorov a SMS a pripájaním sa k internetu. Apple pracuje na odstránení chyby vo svojom softvéri. Tieto problémy s pripojením sú občasné. Kým Apple prešetruje chybu, odporúčame každému, kto doteraz nenainštaloval iOS 6.1 na svoj iPhone 4S, aby tak nerobil až kým Apple samotný nepotvrdí, že bol problém odstránený.“

Podobný problém sa týka aj zamestnancov spoločnosti AOL Corporate, ale o tom si už môžete prečítať viac v článku AOL přestalo využívat iPhone ke koordinaci meetingů, kvůli chybám v iOS 6.1.

Dnes nejčtenější

.