Zavřít reklamu

Pokiaľ ste sa už od predstavenia tretieho iPadu tešili na hru Infinity Blade: Dungeons, máme pre vás zlú správu. Spoločnosť Epic Games sa rozhodla zavrieť štúdio Impossible Games, ktoré pozostávalo z bývalých členov štúdia Big Huge Games, ktoré sa mohlo pýšiť legendárnymi titulmi pre Windows PC platformu, akými boli napríklad Rise of Nations či Age of Empires. Titul, ktorý sa výrazne odlišuje do predchádzajúcich dvoch hier, sa mal v App Store objaviť už počas roku 2012, no došlo k odloženiu jeho vydania na rok 2013. Táto informácia však dnes stráca platnosť a vývoj nového Infinity Blade bol pozastavený na neurčitú dobu.

Podobne ako Infinity Blade a Infinity Blade II, aj Dungeons mal patriť medzi tituly, ktoré „vyšťavia“ výkon najnovšieho zariadenia na maximum, v tomto prípade iPadu 3. generácie s procesorom Apple A5X, ktorý bolo možné nájsť v obchodoch pod menom The new iPad. Zakladateľ Epic Games Tim Sweeney v noci nášho času vydal nasledovnú správu:

„Zatvárame Impossible Studios.

Keď sa bývalí členovia Big Huge Games minulý rok pridali k Epic, videli sme možnosť pomôcť skvelej skupine ľudí a dali im možnosť pracovať pracovať na projekte, ktorý vyžadoval tím. Bola to odvážna iniciatíva a ľudia z Impossible Studios spravili veľkú prácu, no v konečnom dôsledku to nefungovalo. 

To znamená, že Infinity Blade: Dungeons je pozastavený, kým vyriešime budúcnosť projektu.“

Známa spoločnosť odmení každého zamestnanca vyplácaním odstupného po dobu troch mesiacov a ponúkne im možnosť vytvoriť novú spoločnosť s menom Impossible Studios. V súčasnosti snáď neostáva nič iné, ako sa len pokochať videom z hry, ktoré vyšlo v máji 2012 a dúfať, že sa titul objaví už tento rok.

*Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.