Zavřít reklamu

Čínské média přináší další spekulace ohledně iPhone 5s a iPhone 6. Oba modely by měly být uvolněny v letošním roce a zákazníci se tak dočkají nejen iPhone 5s, ale také iPhone 6. Pro upřesnění dodejme, že Apple doposud vydával každý rok jeden nový model mobilního telefonu iPhone. Podle čínské stránky Laoyaoba.com přijde v letošním roce iPhone 5s podobný iPhone 5, ovšem samozřejmě s lepším a výkonnějším hardware.

V letošním roce se však podle tvrzení tohoto serveru dočkáme také iPhone 6 s 5″ displejem, který bude tenčí a lehčí než iPhone 5. Server ve svém prohlášení uvedl že měl možnost vidět oba modely přímo u dodavatele společnosti Apple.

Zajímavé je že zatím co skutečně velké množství médií a analytiků očekává příchod 4,8 nebo 5″ iPhone, datum jeho vydání se liší doslova server od serveru. Zatím co někteří vsázejí na uvolnění iPhone 6 ještě v letošním roce, jiní tvrdí že se větší iPhone představí až příští rok, ovšem Apple jej intenzivně testuje. V minulosti tajnůstkářský Apple čelí v posledních letech čím dál tím většímu úniku data v podstatě od úniku iPhone 4 se na internetu několik měsíců před oficiálním představením nového produktu objevuje množství fotografií, informací a renderů dané novinky.

Problém je vybrat server, jehož úniky jsou skutečně ty, jenž se následně ukáží jako pravdivé. Doposud totiž u každého produkt nabídl jiný server pravdivé informace před oficiálním představením. Apple doplácí únikem informací na výrobu v Číně.

*Zdroj: brightwire.com s odvoláním na Laoyaoba.com

Dnes nejčtenější

.