Zavřít reklamu

Média jsou v posledních týdnech doslova hladová po každé informaci o plastovém iPhone, o kterém se začalo spekulovat začátkem letošního roku. Plastový iPhone by měl nahradit iPhone 5 a na trh se dle našich předpokladů dostane právě s uvedením iPhone 5s. Apple má totiž již od uvedení iPhone 5 problémy s jeho výrobou a Ceo společnosti Foxconn ve které se z jednotlivých dílů iPhone 5 montuje uvedl, že je to nejsložitější iPhone který kdy vyráběla jeho společnost.

S obtížnou konstrukcí jde ruku v ruce také delší čas na výrobu jednotlivých kusů a podle některých analytiků také finanční náročnost na výrobu. iPhone s plastovým tělem by tak měl nahradit iPhone 5, který by se po uvedení iPhone 5s prodával za sníženou cenu. U iPhone 5 však není z výše uvedených důvodů možné cenu snížit a tak Apple nabídne plastovou variantu iPhone.

Rozruch okolo plastového iPhone vzbudil nový patent společnosti Apple 8364032. Ten mnoho médií považuje právě za očekávaný plastový iPhone. Některá média pak patent označují jako plastový iPhone bez Home button tlačítka. Patent však popisuje obal nebo chcete-li kryt na iPhone, který je navrhnutý tak, aby byl co nejminimalističtější a nabídl jen nepatrné zvětšení iPhone.

Kromě minimalistického designu pak Apple myslí také na fotoaparát, konkrétně na zadní kameru iPhone, která je vybavena bleskem. Kryt je navrhnut tak, aby neměl žádný vliv na kvalitu fotografií a to i těch focených s bleskem. Výřez v oblasti kamery umožňuje použití blesku a zpětné pohlcení světla objektivem.

caseduh

Dnes nejčtenější

.