Zavřít reklamu

Microsoft spolu s operačným systémom Windows 8 Pro, ktorý sme podrobne recenzovali i na našej stránke, priniesol až tri rôzne verzie svojej kancelárskej sady Office. Kým doteraz boli v popredí len verzie Office pre Windows a Office:Mac, spoločnosť sa tento rok rozhodla poskytnúť svojim používateľom viac výberu a tak prináša odľahčenú webovú verziu Office Web Apps, ktorú je možné bezproblémovo používať aj na iPade, ďalej klasickú krabicovú verziu Office 2013, ktorá je opäť dostupná len pre Windows a nakoniec priniesol kombináciu oboch menovaných – Office 365.

Tá je dostupná hneď v dvoch rôznych verziách a to Home Premium pre domáce použitie a University, ktorá je určená primárne pre študentov stredných a vysokých škôl, čomu odpovedá i prispôsobená cena. Zatiaľ čo Home Premium je možné používať za ročný poplatok 100 dolárov až na 5 PC alebo Mac, University edíciu je možné za poplatok 80 dolárov používať až po dobu štyroch rokov, pričom obsahuje len dve licencie, ktoré by študentovi mali stačiť. Samotný balík Office 365 poskytuje prístup k aplikáciám Word, Excel, PowerPoint, Outlook a OneNote, ku ktorým užívateľ získa navyše 20GB voľného miesta na SkyDrive, neobmedzené voľné minúty na Skype, možnosť použitia na mobilných zariadeniach a v neposlednom rade získajú užívatelia všetky aktualizácie vydané v čase platnosti bezplatne. Pre používanie je potrebné spĺňať minimálne hardvérové požiadavky:

  • 1GHz Intel procesor
  • 1GB RAM
  • 2.5GB voľného miesta na pevnom disku
  • minimálne rozlíšenie 1024 x 576 bodov
  • Mac OS X 10.5.8 alebo novší
  • Safari 5, Firefox 10 alebo Google Chrome 17.0
Office-365-retail

Office 365 je možné zakúpiť prostredníctvom oficiálneho webu spoločnosti Microsoft alebo už v blízkej dobe bude možné i u nás zakúpiť v drobnej krabicovej verzii, ktorá vo svojom vnútri obsahuje len 25-miestny licenčný kľúč, ktorý sa zaregistruje na váš Microsoft Account. Pokiaľ si však predtým, ako nový Office zakúpite, chcete vyskúšať, máte tiež možnosť získať produkt na 30 dní zadarmo na oficiálnej stránke. Už v blízkej dobe si budete môcť na našom webe prečítať recenziu novodobého Office.

Dnes nejčtenější

.