Zavřít reklamu

Vývojársky tým Orchestra sa rozhodol vytvoriť skutočne profesionálneho e-mailového klienta pre telefóny iPhone, ktorý toho dokáže omnoho viac ako len narábanie so správami a stane sa tak dobrým doplnkom pre podnikateľov používajúcich aktuálne telefóny od Apple. Jej meno znie Mailbox a dostupná bude na App Store už v priebehu tohto roka, čomu môže nasvedčovať i nová potešujúca správa pre tých, ktorí sledujú dianie okolo aplikácie už dlhší čas a chceli by aplikáciu testovať už teraz. Orchestra na svojej oficiálnej stránke spustila možnosť rezervovania skorého prístupu k aplikácii, ktorá by mala posunúť e-mail na vyššiu úroveň.

Hlavnou úlohou aplikácie Mailbox je poskytnutie možnosti svojim používateľom jednoducho spravovať viaceré Gmail kontá, no pod povrchom toho ukrýva omnoho viac. Totiž aplikácia vám umožní maily organizovať podľa ich dôležitosti pre vás a tiež jednoduchým gestom dokáže vytvoriť pripomienku, ktorá vás upozorní na prečítanie e-mailu v konkrétny moment, akým sa myslí o hodinu, večer či o mesiac. Profesionálne spracovanie však vývojárom nebráni v tom, aby aplikáciu uvoľnili na App Store bezplatne. Tam sa však objaví až o niekoľko týždňov, ktorých počet však ešte vývojársky tým bližšie neurčil a teda ostáva dúfať, že sa aplikácia objaví na trhu už počas februára či začiatkom marca, najneskôr.

Orchestra však hodlá na aplikácii i zarábať a k tomu použije prístup k prémiovým funkciám, ktoré by sa mali inšpirovať Dropboxom či Evernote. Podľa šťastlivcov, ktorí už mali možnosť aplikáciu okúsiť, je vraj aplikácia veľmi kvalitná, jednoduchá a presvedčí vás o zmazaní ďalšej zo vstavaných aplikácii systému iOS. Žiadosť o skorý prístup k aplikácii je možné podať už teraz, pričom k tomu stačí len zadať vaše telefónne číslo na oficiálnej stránke aplikácie, obratom čoho vám príde SMS s unikátnym, osobným kódom. Mailbox vyžaduje iOS 6.

Dnes nejčtenější

.