Zavřít reklamu

S blížiacim sa uvedením životopisného filmu jOBS sa snažia film promovať ako jeho producenti, tak i herci samotní a tí sa už budúci týždeň objavia na každoročne organizovanom podujatí fanúšikov značky Apple MacWorld/iWorld, ktorá sa bude konať od budúceho štvrtka do soboty 2. februára v San Francisco. Dvojica hercov, ktorá vo filme zahrala postavy Steva Jobsa a Steva Wozniaka – Ashton Kutcher a Josh Gad, by mala na blížiacej sa konferencii rozprávať o pripravovanom filme, o zážitkoch z natáčania a rôznych zaujímavých informácii týkajúcich sa pomerne očakávaného filmu.

Stretnutie s hercami nesie meno Playing Steve & Woz a odohrá sa už 31. januára, teda v prvý deň tohtoročného MacWorldu o približne 9:00 PST, čo predstavuje 18. hodinu v našom časovom pásme. Playing Steve & Woz v hlavnej roli s Ashtonom Kutcherom a Joshom Gadom bude jedným z prvých mimoriadnych podujatí na tohtoročnom evente, pričom druhým z nich bude stretnutie speváka skupiny Black Eyed Peas will.i.am-a a futuristu spoločnosti Intel Briana D. Johnsona, s ktorým budú viesť diskusiu o budúcich technológiách a prístrojoch, ktoré sa bude konať v tej istej miestnosti len o dve hodiny neskôr, o 11. hodine pacifického času.

yfazj

Premiéra filmu jOBS sa bude konať už počas tohto týždňa na Sundancovom filmovom festivale, pričom k oficiálnemu vydaniu filmu dôjde v až apríli tohto roku. Konferencia MacWorld/iWorld, ako znie jej nový názov, sa bude konať v centre Moscone Center West v San Franciscu a cena lístkov je stanovená na 25 dolárov.

Dnes nejčtenější

.