Zavřít reklamu

Většina současných smartphonů umožňuje záznam videa ve vysoké kvalitě. Ale s tím, že se vám při natáčení klepou ruce a výsledný obraz je tak rozechvělý, samotný telefon nic nezmůže. Abyste docílili poutavějších výsledků, můžete si pořídit například zařízení iStabilizer Dolly.

Jedná se o monopod (jednonožku) s několika klouby pro snadnou manipulaci  a jednoduchým úchytem pro iPhone (či jiné podporované mobilní zařízení – výrobce zmiňuje i kameru GoPro) na vrchu. Plynulý pohyb po hladkém povrchu zajistí čtveřice koleček na ocelovém podvozku, ke kterému je monopod uchycen. Vytváří tak dohromady jakési vozítko. Úhel předních i zadních koleček lze měnit, můžete tak dosáhnout pohybu vozítka po pravidelném oblouku nebo kruhu. Vozítko nemá vlastní pohon, je nutné ho popostrkovat. Kolečka nijak nerámusí a neruší tak hlukem natáčené video.

Zařízení iStabilizer Dolly je již v prodeji a vyjde vás na 59.95$. Do rodiny produktů iStabilizer patří například i zařízení Glidepro, které umožnuje natáčet plynulé video za chůze.

Dnes nejčtenější

.