Zavřít reklamu

CES nám v letošním roce sice nabízí řadu novinek, ale kromě toho, že se až na výjimky velkých společností jedná v podstatě o příslušenství za pár korun, nabízí se na CES 2013 také pohled na „novinky“, které jsme viděli již v loňském roce. Výrobci skutečně řadu novinek nestihli za rok uvést do oběhu a tak je opět ukazují na CES jako žhavé novinky. Na výše uvedených větách se bohužel pro CES shoduje velké množství blogerů a serverů po celém světě. O to víc však upoutají pozornost novinářů skutečné novinky, což je jistě zajímavé pro vystavovatele, jenž skutečně nabízí něco nového a revolučního.

Nejzajímavější novinky z CES 2013 které byly do dnešního dne představeny jsme vám již ukázali, nesmíme však zapomenout na zajímavý 27″ tablet od společnosti Lennovo, který nabízí Windows 8. Tablet je výjimečný kromě své velikosti také zaměřením. Právě díky 27″ se z něj stává ideální doplněk pro domácnost. Tablet totiž výrobce začne letos v létě nabízet za cenu 1699$ s tím, že se bude jednat o první cenově dostupný stolní tablet. Poprvé jsme se o něčem podobném dozvěděli v roce 2006, kdy Microsoft představil svůj Microsoft Surface, ovšem s cenou 10 000$ se jednalo o zařízení, které si mohli dovolit spíše firmy nebo například velké obchodní centra a letiště.

Zajímavostí tabletu je nejen jeho cena, díky které si jej za zhruba 32 000Kč již může dovolit výrazně víc domácností než Microsoft Surface, ale také fakt, že Lenovo již nyní spolupracuje se společnostmi jako je například EA, které mají upravit například strategie pro možnost ovládání na tabletu od společnosti Lenovo. Je otázkou zda se tímto směrem ubere také společnost Apple a nabídne řešení pro domácnosti.

Dnes nejčtenější

.