Zavřít reklamu

Čínský server TGBus news zveřejnil informace, podle kterých Apple pracuje společně se společností Intel na hodinkách s 1,5″ OLED displejem od společnosti RiTdisplay, která patří pod Ritek. Právě od zdrojů z RiTdisplay pochází informace o novém produktu, který by měl Apple začít vyrábět v polovině příštího roku s tím, že by jej měl představit pravděpodobně na konferenci v září.

Podobné informace se již objevovali například v době, kdy Apple objednával displeje pro iPod nano. Je tedy možné, že sice Apple skutečně objednal na příští rok výrobu displejů s velikostí 1,5″, ale může je použít například pro iPod nano nebo iPod shuffle. Hodinky od společnosti Apple propojené s iOS a OS X zařízením si přeje velké množství fanoušků společnosti, na druhou stranu však zatím žádný analytik ani skutečně důvěryhodný zdroj nepotvrdil jejich výrobu nebo v případě analytiků skutečné očekávání trhu.

Pokud však vznikají hodinky ve spojení společností Apple a Intel jak informuje dnešní zpráva, je velmi pravděpodobné, že bude Apple dodávat do hodinek čip právě od Intelu, protože například Bluetooth nebo Wi-Fi připojení je řešeno u iOS zařízení přes jiné společnosti, než je Intel. Pokud tedy Apple s Intelem skutečně pracují na hodinkách, bude se pravděpodobně jednat o produkt, který nabídne také výkonný procesor a nikoli pouze notifikace z iOS a OS X zařízení.

Serveru TGBus, který informaci přinesl hraje do karet také fakt, že Apple změnil design iPodu nano navzdory tomu, že jej mnoho uživatelů používalo právě jako hodinky a společnost dokonce v oficiálních obchodech Apple Store prodávala řemínky pro upevnění na zápěstí a přidala v softwarové aktualizaci několik nových ciferníků. Přesto Apple z poměrně nepochopitelných důvodů změnil design oblíbeného iPodu nano. Pokud by společnost hodinky skutečně představila, je jasné proč součansý iPod nano již na zápěstí nosti nelze.

iwatch-by-adr-studio
*Zdroj: iphone.tgbus.com

Dnes nejčtenější

.