Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V Dead Crow Games věříme, že dotyková zařízení mohou lidi sbližovat, přesto každý sedává u svého tabletu a nebaví se s ostatními. Rozhodli jsme se to změnit a vytvořit hru, u které se mohou lidé bavit společně, ať už je to teenager nebo jeho babička. Zapátrali jsme v paměti a přišli s jednoduchým konceptem, který všichni známe už ze školky – škrtanou. S důrazem na jednoduchou grafiku a snadné ovládání jsme vytvořili SHOTDOT.

SHOTDOT je jednoduchá iPad hra pro dva hráče. Oba hráči mají své tečky a snaží se trefit všechny tečky protihráče. Střelba probíhá přirozeně: stačí položit prst na tečku a švihnout ve směru protihráčovy tečky. Hráči se střídají po jednom výstřelu. V průběhu hry se hratelnost mění – na začátku je třeba uvažovat takticky a hledat co nejvíce teček v řadě, ke konci je kladen větší důraz na přesnost střelby. Dalším herním módem je trénink. Hráč má za úkol v časovém limitu trefit co nejvíce náhodně se objevujících teček. Za každou tečku získá zpět trochu času. Pro soupeřivé hráče jsou k dispozici Game Center žebříčky, achievementy a statistiky.

Klíčové rysy

  • Hrajte s přáteli (or strangers!)
  • Vytvořte si vlastní týmy
  • Zlepšujte se v tréninkovém režimu
  • Game Center žebříčky, statistiky a achievementy
  • Zábava pro hráče všech věkových kategorií
  • Užívejte si hladké tvary, zvuky a barvy

Dead Crow Games je partička vývojářů, spadajících pod grafické studio X Production z Brna. Momentálně sestává ze čtyř osob s láskou k hraní. SHOTDOT vychází jako naše první hra.

shotdot

Dnes nejčtenější

.