Zavřít reklamu

To na co čekali miliony uživatelů po celém světě se splnilo ještě před koncem letošního roku. Společnost Google vydala oficiální aplikaci Google Maps pro iOS zařízení, která je zdarma k dispozici v iTunes App Store. Zatím se však mohou radovat pouze uživatelé iPhone a iPod touch, pro iPad jsou nové mapy v přípravě, ovšem Google je zatím nevydal. Nová aplikace nabízí mnoho nad rámec toho co nám nabídla aplikace Google Maps předinstalovaná v iOS 5 a starších verzích operačního systému a jak je vidět, opět se tak ukazuje, že měl Apple pravdu a v podstatě pomohl uživatelům zlepšit Google Maps pro iOS.

Aplikace totiž nově přináší funkce, o kterých jsme si původně mohli nechat jen zdát a Google je během pěti let do iOS nedodal, zatím co uživatele mobilní platformy Android, která jak víte pochází také od společnosti Google, si nejen že užívali novinky, které Google pro jejich mapy přinášel, ale tkaé oprav chyb v značení míst, které označili uživatele iOS. Nové mapy nabízí turn-by-turn navigaci, jejíž absence byla hlavním důvodem, pro Apple ukončil integraci Google Maps do iOS a raději použil vlastní mapy.

„Navigujte svůj svět pomocí Google Maps, které jsou nyní dostupné pro iPhone. Získejte komplexní, snadno použitelné a přesné mapy s vestavěnou funkcí Google Local Search, hlasovou turn-by-turn navigací, trasami veřejné dopravy, Street View a mnoha dalšími funkcemi. Pomocí aplikace Google Maps můžete objevit spoustu skvělých míst k jídlu, pití, nakupování nebo zábavě, které jsou hodnoceny lidmi, kterým věříme, tedy uživateli,“ říká sám Google.

blog_post
combined_diagram_60

Dnes nejčtenější

.