Zavřít reklamu

Názory na mobilní telefon iPhone 5 se různí. Někteří jej milují a vyměnili za něho iPhone 4s bez mrknutí oka, jiní zůstávají u předchozích generací iPhonu s argumentem, že iPhone 5 nepřináší v podstatě nic nové a někteří přešli na jinou platformu, zejména na Android a mobilní telefon Galaxy S III. Redakce světoznámého magazínu Time jej však považuje za nejlepší gadget letošního roku.

Technologický odborník magazínu Time Henry McCracken říká: „iPhone 5 který začíná na částce 199$ s dvouletou smlouvou je jedním z nejvíc umělecky zaměřených gadgetů. S větší obrazovkou zabudovanou do tenčího a lehčího těla. Fotoaparátem s velmi propracovaným panoramatickým režimem. Existuje spousta šikovných smartphonů včetně předchozích iPhonů nebo Samsung Galaxy S III, ale když přijde na lámání chleba, software, hardware a služby jsou u Apple stále tak propojené, že to nemá obdoby.“ Je to již podruhé kdy Time vyhlásil iPhone nejlepším gadgetem, původní iPhone se tohoto ocenění dočkal v roce 2007.

Time dále do desítky nejlepších letošních gadgetů neboli elektronickcýh vychytávek zařadil termostat Nest od otce iPodu Tonyho Fadella, Samsung Galaxy Note II, Microsoft Surface, MacBook Pro 15″ Retina, kameru Lytro, levný počítač Raspberry Pi, fotoaparát Sony Cyber-shot RX100 a hned za iPhone 5, tedy na druhém místě skončila konzole Nintendo Wii U.

*Zdroj: techland.time.com

Dnes nejčtenější

.