Zavřít reklamu

Apple popri vydaní nového iTunes 11 vydal aj dvojicu softvérových updatov, presnejšie pre aplikáciu Remote pre iOS a set-top box Apple TV, ktorý je úzko prepojený s oboma vyššie menovanými aplikáciami kalifornskej spoločnosti Apple. Podľa našich informácii by aktualizácie mali prinášať na zariadenia kompatibilitu a podporu nových funkcii špecifických pre nový iTunes, ktorý sa dočkal najradikálnejšej zmeny užívateľského prostredia behom svojej existencie, ako aj hlbšej integrácie služby iCloud.

Aktualizácia pre Apple TV nesie kódové označenie 10A831 a je možné ju stiahnuť a nainštalovať priamo cez zariadenie. Stačí vojsť do menu Settings –> General a následne zvoliť Update Software. Posledný update pre miniatúrny set-top box jablčnej spoločnosti vyšiel v Septembri tohto roku.

Aplikácia Remote pre zariadenia so systémom iOS bola taktiež aktualizovaná a to na verziu 3.0, ktorá okrem kompatibility s desktopovou aplikáciou prináša taktiež aj nové užívateľské prostredie pre iPad verziu. Toto nové prostredie je takmer identické s novými iTunes 11 a možno nám i napovedá do budúcna, ako by mohla v budúcnosti, napríklad iOS 7, vyzerať hudobná aplikácia obsiahnutá na tomto skvelom tablete.

ipad-remote30

Dnes nejčtenější

.