Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pověsíte svého „strata“ na krk a zkouška s vaší kapelou může začít. I když sedíte na druhém konci světa. Nepotřebujete nic jiného než gadget od Apple (novější iPod Touch, iPhone, iPad nebo Maca) a Squier by Fender® USB Stratocaster Guitar. Hned v úvodu musíme zmínit, že kytara je opravdová kytara, žádný kus plastu s několika tlačítky. Jedná se o regulérní kus dřeva, osazený dvěma snímači single coil a jedním humbackerem. Při ceně 200 dolarů nemůžete čekat vysoce profesionální instrument, ale pokud hledáte nástroj na cvičení nebo na kytaru teprve začínáte, cena se dá považovat za jednu z jeho dvou hlavních devíz.

Na koncert i nahrávání na druhém konci planety
Tou druhou je rozhraní, které výrobce nazývá jako „bi-directional audio streaming“. Do kytary Squier umístil vlastní zesilovač, takže zvuk můžete poslouchat skrz sluchátka připojená přímo do kytary. Druhou možností je připojit kytaru k Apple zařízení přes USB nebo klasický třicetipinový kabel, nahrát tak váš kytarový part pomocí GarageBand a následně jej třeba streamovat přes internet. Z Albánie do Zimbabwe. Tyto dva konektory se nachází vedle klasického „velkého“ jackového výstupu. To naznačuje, že kytaru můžete propojit i s běžným kombem/mixpultem, a brát si ji s sebou i na opravdové podium.

Získejte zdarma iPad2 (nejen) k hudební seberealizaci
Zaujala vás kytara natolik, že byste ji rádi používali s iPadem, ale nemáte tablet? Každý stý zákazník v pořadí, který si pořídí zabezpečení počítače SmartGuard od UPC, získá týden co týden tablet
iPad 2. Objednejte si tedy internetové připojení od UPC s kvalitním bezpečnostním balíkem. Vyhrát můžou noví i stávající zákazníci.

Banner_UPC_Smartguard_768x200

Dnes nejčtenější

.