Zavřít reklamu

Apple zveřejnil dvojici nových televizních reklam pro iPhone 5, jenž poběží v předvánočním období v amerických televizních stanicích. Zatím co první reklama se snaží prezentovat novou hardwarovou vychytávku iPhone 5, druhá je zaměřena přímo na city zákazníků a na Den Díkůvzdání. První reklama prezentuje dvojici mikrofonů, které slouží ke zkvalitnění hovorů a druhá pak iPhone 5 společně s iOS 6 a jeho funkcí Photo Stream. Společnost včera také začala propagovat své přehrávače iPod na vybraných serverech v USA, kde zveřejnila nové reklamy, prezentující iPody.

První reklama s názvem Orchestra prezentuje jednu z hardwarových novinek mobilního telefonu iPhone 5, kterou je zadní mikrofon jenž snímá okolní zvuky a dokáže je během hovoru izolovat od vašeho hlasu a potlačit. Díky tomu je hovor kvalitnější a výsledný zvuk je čistější i v momentě, kdy potřebujete telefonovat na rušných místech.

 

V druhé reklamě s názvem Turkey se Apple zaměřil na city zákazníků, kteří jsou odloučeni od svých rodin a ukázal, jak blízko mohou být se svoji rodinou díky iPhone 5 a iOS 6, který nabízí funkci Photo Stream, umožňující okamžité sdílení fotografií. Apple vždy uměl vytvořit reklamy se zaměřením na city zákazníků, tentokrát se mu to opět podařilo a reklama musí dostat opravdu každého, kdo nemůže trávit Den díkůvzdání se svoji rodinou.

Dnes nejčtenější

.