Zavřít reklamu

Poté co Apple vydal OS X 10.8.2, zjistil že aktualizace není dokonalá a tak vydal Supplemental Update. Ten však také není dokonalý, protože neumožnuje instalaci OS X 10.8.2 pro uživatele nových počítačů Mac mini a MacBook Pro o čemž jsme vás informovali v článku Nový Mac mini má problém s OS X 10.8.2. Právě proto Apple vydal OS X 10.8.2 Supplemental Update 2, který je již podle všeho nejen dokonalý, ale také je možné jej nainstalovat. Aby si inženýři zdůvodnili vydání dalšího updatu, alespoň jej doplnili opravou problému se službou Keychain, která nefungovala na některých nových počítačích Mac z roku 2012.

Operační systém OS X 10.8.2 tak pomalu ale jistě začíná připomínat Thunderbolt port, který se dočkal dvou aktualizací dříve, než jej začal Apple vůbec dodávat uživatelům v nových počítačích Mac. Pokud jste nebyli schopni OS X 10.8.2 nainstalovat na váš počítač, nyní by již vše mělo fungovat bez problémů a můžete se směle pustit do instalace. Aktualizace je dostupná pomocí update v Mac App Store nebo přímo zde.

Tak si říkám, jestli se v tom pomalu neztrácite. Pokud ano, stačí když si uvědomíte, že Apple vydal OS X 10.8, na který vydal OS X 10.8.1 a aby jej vylepšil vydal OS X 10.8.2. Ani ten však nevylepšil vše a tak inženýři z Applu vydali OS X 10.8.2 Supplemental Update 1, který byl sice prozatím dokonalý, ale pro jistotu díky němu nešlo nainstalovat samotný OS X 10.8.2. Proto apple vydal OS X 10.8.2 Supplemental Update 2, aby šel OS X 10.8.2 Supplemental Update 1 nainstalovat na nové počítače Mac.

Apple

Dnes nejčtenější

.