Zavřít reklamu

Josh Gad, který si v nezávislém biografickém filmu o Stevu Jobsovi zahraje nedílnou součást společnosti Apple Steva Wozniaka, prozradil médiím několik zajímavostí z natáčení filmu o životě Steva Jobse. Podle tvrzení Joshe Gada nenechá herecký výkon Ashtona Kutchera v roli Steva Jobse nikoho chladným a dokonce i odpůrci nového Charlieho ze seriálu Dva a půl chlapa budou muset uznat, že skutečně umí hrát. Ashton se podle Gada ponořil hluboko do své role a Jobse ztvární věrně nejen díky vzhledu, jenž je k nerozeznání od mladého Jobse, ale zejména díky tomu, že nastudoval veškeré materiály o chování Steva a jeho projevech.

„Ashton se chystá uchvátit množství lidí. Jeho herecký výkon je absolutně transformační, přeměnil se do Steva Jobse“, uvedl Jash Gad a dodal: „Opravdu se do své úlohy ponořil, doposud jsem neviděl žádného z herců, kteří by dokázali takovým způsobem ztvárnit postavu, jenž reálně existovala. Je to zvláštní, myslím si že kdyby vypadal ještě víc jako Steve Jobs, mnoho lidí by si myslelo, že nás Steve Jobs nikdy neopustil a stále žije“. Nezávislý film

ashton

Scény z originální garáže Steva Jobse, ve které založil Apple Computers
Five Stars v čele s Markem Hulme zahájili práce na filmu již v srpnu 2011, kdy odešel Steve Jobs do důchodu a opustil pozici CEO společnosti Apple Inc. Navíc režisér a scénárista filmu s Ashtonem Kutcherem v hlavní roli na to šli svou vlastní cestou. Na rozdíl od Sony nekoupili práva na filmové zpracování knihy Steve Jobs, kterou napsal Walter Isacsson na základě desítek rozhovorů s rodinou, zaměstnanci a blízkými Steva Jobse, ale rozhodli se, že si rozhovory udělají sami. Již řadu měsíců tak tým lidí pracuje na tom, aby z bývalých kolegů, přátel a mentorů Steva Jobse dostali nejzajímavější momenty jeho života rovnou popsané tak, aby je šlo zpracovat pro filmová plátna.

Zdá se, že zatím co Aaron Sorkin musí přepisovat knihu do podoby scénáře, pánové z Five Star Feature Films si píší scénář opravdu od základů sami a film nám tak poskytne zajímavosti, jenž se v knize nedozvíte nebo jsou minimálně podané jinou formou. Five Star tak zřejmě příběhem o Stevu Jobsovi, který bude zaměřen na jeho život v období mládí, založení Apple Computers, prvních úspěchů, odchodu od Apple a jeho opětovný návrat a povznesení společnosti na její současnou úroveň, oslní mnoho diváků po celém světě. Když si k tomu navíc připočítáme, že se budou některé scény natáčet přímo v domě kde Steve Jobs založil společně se Stevem Wozniakem v Los Altos společnost Apple Computers, nemusí se jednat o vůbec špatný film.

ashton-kutcher-set-jobs-04

*Zdroj: aceshowbiz.com

Dnes nejčtenější

.