Zavřít reklamu

Nedávno mě napadlo, jestli je na světě vůbec produkt, ke kterému existuje více příslušenství než k iPhone. Jen počet výrobců obalů by se dal stěží spočítat, natož pak modely, které tito výrobci nabízejí. Společnost Musubo se však od klasických krytů na iPhone snaží odlišit nejen originálním designem, ale také tím, že obal kombinuje odolnost a velikost do poměrně ideálního poměru, díky kterému sice nemáte v kapse kevlarovou vestu s iPhonem uvnitř, ale ani se nemusíte obávat zničení telefonu během pádu. Pojďme se podívat na obal Musubo, který by mohl zaujmout zejména extrémní sportovce a uživatele, kterým telefon sem tam vypadne na zem.

Kromě samotného obalu najdeme v plastové krabičce která rozhodně nepotěší žádného ekologa také odolnou fólii na displej a stojánek, díky kterému je možné telefon snadno postavit například na noční stolek a sledovat film nebo seriál při usínání. Samotný obal se navíc skládá ze dvou částí, které do sebe vzájemně zapadnou. Do první gumové části vložíte iPhone a tu následně zasunete do plastového krytu. Velkou výhodou gumové části je nejen tlumení otřesů při dopadu telefonu na zem, ale také fakt, že kromě samotného šasi telefonu kryje taktéž tlačítka pro hlasitost a Lock button. Pokud se navíc rozhodnete vybavit telefon ještě krytkou dock konektoru a 3,5mm jack konektoru pro sluchátka, bude telefon alespoň částečně voděodolný a nemusíte se obávat nějaké té kapky vody. Samozřejmě že nebudete mít vodotěsný telefon, ale nějaké to mrholení tak iPhone zřejmě přežije bez větší újmy.

musubo_obal

Samotný kryt je velmi kvalitně zpracován a drží na telefonu pevně, jakoby byl jeho součástí. Výrobce navíc chytře zvolil vnitřní a vnější kryt, díky čemuž kryt dokonale přilne k povrchu iPhone. Kryt vystupuje v přední části nad povrch displeje díky čemuž se telefon nepoškrábe v případě že jej položíte displejem dolů a to ani během momentu, kdy by vám telefon vypadl na příklad na chodník. Guma která vystupuje nad plochu displeje totiž spolehlivě utlumí náraz a pokud nebudete mít tu smůlu, že telefon spadne zrovna na větší kamínek, displej by měl přežít bez újmy.

musubo_lsa

Součástí balení je také stojánek, který nabízí po složení jednoduchou možnost jak mít iPhone nakloněný ideálně pro sledování videa nebo například pro psaní na bluetooth klávesnici. Stojánek nabízí tři polohy sklonu iPhone a je samozřejmě kompatibilní s pouzdrem. iPhone tak není problém položit na noční stolek a sledovat videa během usínání. Celkově sem i kombinace obalu a stojánku líbí a vzhledem k velikosti stojánku není problém jej přibalit do každého batohu nebo tašky a nosit tak stále sebou.

Obal Musubo je podle mě ideální kombinací poměrně kvalitní ochrany a designu, který se ještě dá snést v kapse. Velikost obalu totiž není nijak extrémní na to, jakou ochranu pro iPhone nabízí. Musubo není nejodolnější obal na světě, na druhou stranu však zvládá iPhone ochránit při běžném pádu na zem nebo při podobných drobnějších nehodách. Pokud tedy patříte mezi uživatele, kterým telefon občas skutečně spadne a oslovil vás design obalu, rozhodně se jedná o dobrou volbu, která kombinuje odolnost a design. Zpracování je velmi kvalitní na víc získáte kromě samotného obalu také zajímavý stojánek.

  • Obal Musubo můžete zkaoupit za cenu 699Kč přímo zde.
  • Pro nákup obalu je možné využít 20% slevu přímo zde.
musubo

Dnes nejčtenější

.