Zavřít reklamu

Pár dní po obrovských zmenách v organizácii vedenia spoločnosti Apple prichádzajú ďalšie, no tentoraz menšie zmeny. Dnes sa však zmena týka len jedného človeka, viceprezidenta internetového softvéru a služieb kalifornskej spoločnosti. Eddy Cue pracujúci v Apple už vyše 23 rokov sa práve dnes dostal do správnej rady talianskej automobilovej spoločnosti Ferrari, ktorému Eddy aj tak trochu fandí. Sám je totiž fanúšikom rýchlych áut a dokonca vraví, že sám vlastní Ferrari už päť rokov.

Eddy Cue tak popri starosti o vývoj internetových služieb vrátane Siri a Apple Maps bude mať na krku ďalšiu povinnosť. Predseda spoločnosti Ferrari Luca di Montezemolo vraví, že Eddyho „obrovská skúsenosť v v dynamickom, inovatívnom svete internetu bude veľkou výpomocou pre spoločnosť. My vyrábame autá, oni počítače. Ale Apple a Ferrari zdieľajú rovnakú vášeň, rovnakú lásku k produktom, maniacku pozornosť k technológiám, ale aj k dizajnu.“ Di Montezemolo sa taktiež v priebehu roka stretol s CEO kalifornskej spoločnosti Apple, Timom Cookom na Stanfordskej univerzite.

Som šťastný a hrdý za to, že som sa stal členom správnej rady. Už ako 8-ročný som túžil vlastniť Ferrari a posledných päť rokov som šťastným majiteľom jedného z nich. Aj naďalej budem ohromený špičkovým dizajnom a spracovaním, aké dokáže zhotoviť len Ferrari,“ vyhlásil Cue.

Dnes nejčtenější

.