Zavřít reklamu

Jestli se do takto svízelných situací dostáváte při každé příležitosti, při níž je nutností dar, máme pro vás řešení, které vás bude stát jen pár minut času.

Na českém trhu se v posledních pár letech začaly objevovat zážitkové agentury, které prodávají zážitky. Jednou z mnoha je zákazníky ověřená zážitková agentura ESENNCE.CZ, vítěz ankety Shop Roku 2012. Tak proč nedarovat zážitek.

O co se vlastně jedná?

Zážitková agentura ESENNCE.cz nabízí nepřeberné množství zážitků, ale pokud máte na výběr dárku pár minut mezi obědem a pracovní schůzkou, stačí vědět, jaký máte v plánu zážitek věnovat. Vezměte svůj notebook a vyhledejte si na webu www.ESENNCE.cz jejich nabídku. Stačí zvolit požadovaný zážitek, množství, způsob dopravy, a pokud se chce opravdu blýsknout, můžete napsat pro dotyčného i Vaše originální věnování. Zážitek je složen z průvodního dopisu, na němž je právě to Vaše věnování, a zážitkového certifikátu, který je vstupenkou do světa zážitků.

Další výhodou zakoupeného zážitku je dárkové balení v podobě pěkné červené krabičky. Ušetříte nejen Váš drahocenný čas, ale také těžce vydělané peníze, které byste stejně musel vydat u dárkové balicí služby.

Balíček Vám ESENNCE.CZ doručí do následujícího dne kamkoliv v ČR, což je opravdu velkou výhodou, jestli Vám v telefonu cinklo upozornění, že má vaše žena následující den narozeniny. Když byste na dárek opravdu pospíchal, stačí říci, že si balíček vyzvednete osobně, jelikož Vám ho připravíme okamžitě, můžete svou asistentku poslat na oběd a při té příležitosti balíček může vyzvednout ona. S čistým svědomím pak můžete říct, že jste dárek vybíral sám.

Jaký dárek věnovat?

Vzhledem k pestrosti nabídky byste asi strávil hodiny a hodiny pouze vybíráním. Každému, kdo nemá strach z výšek, uděláte radost letem v balónu. Jedná se o nevšední zážitek, ze kterého si obdarovaný jistě odnese nejen vzpomínky ale i krásné fotky.

Myslíte, že při letu balónem je málo adrenalinu? Jestli víte, že obdarovaný fandí červené barvě, ale vůz značky Ferrari mu v garáži ještě chybí, věnujte jízdu ve Ferrari a nešetřete na počtu věnovaných kol. Přeci je málo jedno kolo v tak luxusním autě. Nabízí se Vám rovnou kol osm.

Pivní lázně – netradiční zážitek pro Vás

Jestli jste pozvaný například na narozeninovou oslavu vašeho obchodního partnera a rozhodně víte, že u něj nezabodujete s dvacetiletou whisky ani s krabicí kubánských doutníčků, za vhodný dárek Vám můžeme doporučit pobyt v pivních lázních. Nejen, že dárkem dáte najevo, že si ho vážíte, ale určitě zaujmete originálností daru. Agentura ESENNCE.CZ má v nabídce nejen pivní lázně v podobě samotných procedur ale také víkendové pobyty v pivních lázních. V pivních lázních si oslavenec dopřeje chvíle relaxace a dobrého piva. Kompletní nabídku pivních lázní naleznete na www.esennce.cz/pivni-lazne.

Nenechte za sebe dárky vybírat asistentku. Buďte originální!

Dnes nejčtenější

.