Zavřít reklamu

Máme zde další balíček aplikací Macbundler, který tentokrát nabízí šest aplikací za cenu 25$, přičemž jejich běžná cena je 122$. Pomocí Macbundler tak ušetříte 83% ceny všech aplikací. Balíček tentokrát obsahuje tři skutečně zajímavé aplikace v podobě CleanGenius, Chronicle a Boom. Již cena těchto tří aplikací je výrazně vyšší než cena celého balíčku. Zbývající trojice aplikací je pak sice méně výrazná, ale jako bonus zdarma ji jistě přivítá mnoho zákazníků Macbundlers. Balíček je dostupný ještě 13 dnů a zakoupit si jej můžete přímo zde. Pojďme se podívat na popis všech aplikací, které za cenu 25$ získáte.

CleanGenius
CleanGenius je pro mě osobně nejzajímavější aplikací z celého balíčku. CleanGenius totiž dokáže najít na vašem disku vše, co zabírá místo a následně vám pomůže odstranit nejen duplicitní soubory, utility o kterých možná ani nevíte že je spouštíte při každém startu počítače, ale hlavně umožní odinstalovat aplikace tak, aby po nich nezůstaly skutečně žádné soubory. Aplikace je velmi snadná na používání a pomůže odstranit zejména ty soubory, které opravdu brzdí počítač. Samozřejmostí je možnost pročištění cache a podobných věcí. Zajímavostí je pak možnost najit duplicitní soubory, které můžete následně velmi jednoduše odstranit. Běžná cena aplikace je 29,99$.

Boom
Aplikace Boom si klade za cíl zvýšit hlasitost celého počítače a zejména pak zlepšit kvalitu přehrávané hudby. Jak asi sami tušíte, tento efekt nebude až tak výrazný jako když si koupíte zvukovou kartu a lepší reproduktory nebo sluchátka, co je však na Boom zajímavé je možnost nastavit jednoduše vše co potřebujete z jediné aplikace. To znamená, že můžete nastavit jednotný ekvalizér a hlasitost pro všechny aplikace které používáte. Je jedno zda následně pro přehrávání videa nebo audia použijete VLC, QuickTime, iTunes nebo dokonce webový prohlížeč s YouTube, vše bude hrát stejně hlasitě a zároveň se stejný ekvalizérem. Aplikace také umožňuje přidat hlasitost u jednotlivých skladeb nebo filmů, což se hodí pokud chcete filmy nebo hudbu přehrávat v iOS zařízení, které nemají až tak hlasité reproduktory. Tuto funkci samozřejmě zvládá také samotný iTunes, ovšem s Boom je práce o něco zajímavější a snadnější. Běžná cena aplikace je 6,99$.

Jaksta
Pomocí aplikace Jaksta můžete ukládat audio a video soubory přehrávané v prohlížeči přímo na váš disk. Stačí tak například přehrát video na YouTube a uložit jej na disk, kde se uloží jako běžný audio nebo video soubor. Jaksta také zvládne uložené soubory převést do předem nastavených formátů jako je například MP3 nebo MP4 u videa. Běžná cena aplikace je 49,99$, což je mimochodem poměrně přestřelená cena vzhledem k tomu, kolik alternativ se nabízí zdarma.

Chronicle
Vzhledem k tomu že je moje maminka asi poslední člověk na světě který si nechává útržky o zaplacení účtů na poště, je pravděpodobné že všichni ostatní uvítají aplikaci, s jejíž pomocí mohou snadno kontrolovat své účty. Jakmile máte cokoli zaplatit stačí do Chronicle zadat kolik a za co platíte, přiřadit datum splatnosti a následně již jen provést platbu. Aplikace vás sama upozorní na blížící se datum splatnosti a umožní vám jednoduše zaplatit přímo v integrovaném prohlížeči pomocí internetového bankovnictví. Samozřejmostí je následné archivování všech zaplacených účtů, díky čemuž získáte zpětnou možnost kontroly, že jste vše zaplatili včetně data, kdy k platbě došlo. Běžná cena aplikace je 14,99$.

Graphic Design Studio
Grafické design studio si v podstatě na nic nehraje, jedná se o velmi jednoduchou aplikaci, která umožňuje velice snadno vytvářet návrhy bannerů, ikon, log, tričet, karikatur a všeho co vás jen napadne. Nejedná se sice o aplikaci na úrovni například dobře známého Adobe Photoshop, ale nabízí možnost jak tvořit grafiku pro běžné uživatele, kterou navíc mohou použít komerčně. Aplikace podporuje formáty SVG, PDF, PNG, JPEG, BMP, TIFF, GIFF, EPS a mnoho dalších. Běžná cena aplikace je 39,99$.

Wallpaper Wizard
Aplikace Wallpaper Wizard obsahuje více než 100 000 pozadí pracovní plochy ve vysokém rozlišení. Kromě samotného obsahu navíc získáte díky aplikaci také přehlednou sbírku vašich vlastních pozadí, do které si můžete libovolně přidávat wallpapers. Běžná cena aplikace je 9,99$.

macbundler

Dnes nejčtenější

.